Συνελήφθησαν δύο Έλληνες δημοσιογράφοι στη Νέα Υόρκη για πλαστογραφία - Παρακολουθούσαν "μεταμφιεσμένοι" τον Νίκο Παππά

Συνελήφθησαν στη Νέα Υόρκη δύο δημοσιογράφοι του Star και του Alpha, οι οποίοι παρακολουθούσαν τις κινήσεις του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά. 

Ο υπουργός Επικρατείας πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ΑΠΕ, οι δύο δημοσιογράφοι (Δημήτρης Σουλτογιάννης του Star και Θάνος Δημάδης του Alpha) φέρονται να πλαστογράφησαν την υπογραφή συνεργάτη του κ. Παππά στο ξενοδοχείο Westin New York Grand Central και να χρέωσαν μικρογεύμα στο δωμάτιό του. Οι δυο δημοσιογράφοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δήλωσαν ψευδώς στις αστυνομικές αρχές ότι είναι μέλη της αποστολής του Έλληνα πρωθυπουργού που αναμένεται στη Νέα Υόρκη.

Κίνησαν υποψίες όταν εντοπίστηκαν να παρακολουθούν και να φωτογραφίζουν τα μέλη της ασφάλειας του πρωθυπουργού που είχαν φτάσει νωρίτερα.  

Και οι δύο αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, και σύμφωνα με πληροφορίες, εναντίον τους πρόκειται να ασκηθεί δίωξη για πλαστογραφία.

Οι αμερικανικές αρχές έχουν εντείνει τα μέτρα ασφαλείας μετά και την έκρηξη στην πολυσύχναστη συνοικία Τσέλσι στο Μανχάταν, καθώς από αύριο αναμένονται στην αμερικανική μεγαλούπολη ηγέτες από  όλο τον κόσμο προκειμένου για να λάβουν μέρος στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ