Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νέο συμβόλαιο με 100 εκατομμύρια για 4 χρόνια

Ζούμε μια ιστορική στιγμή για το ελληνικό μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα! Όπως αναμενόταν και περίμενε όλος ο κόσμος, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήρθε σε συμφωνία με τους Μιλγουόκι Μπακς για την επέκταση του συμβολαίου του, για 4 ακόμα χρόνια.

Ο Γιάννης θα εξαντλήσει την σεζόν 2016-7 τον τελευταίο χρόνο του ρούκι συμβολαίου που είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2013 ως νούμερο 15 στα ντραφτ και θα εισπράξει ένα ποσό που αγγίζει τα 3 εκατομμύρια δολάρια.

Από το 2017 ως το 2021 θα “τρέξει” το νέο του συμβόλαιο. Το ποσό; Ενιαψήφιο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπογράφει από στιγμή σε στιγμή τετραετή επέκταση που θα του αποφέρει 100 εκατομμύρια δολάρια! Με αυτό το συμβόλαιο γίνεται με ιλλιγιώδη διαφορά από τον επόμενο ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας αθλητής στην ιστορία και ένας από τους νεαρούς αθλητές με τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ιστορία του ΝΒΑ.

Μετά την αγωνιστική του έκρηξη και όσα έχει πετύχει στο παρκέ, αλλά και με τις προοπτικές που διαθέτει, ήταν δεδομένο πως θα πάρει ένα πολύ μεγάλο ντιλ, αφού οι Μπακς τον έχουν επιλέξει ξεκάθαρα ως τον νέο Franchise Player τους και θέλουν να οικοδομήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα γύρω από αυτόν.

O σεσημασμένος ρεπόρτερ Adrian Wojnarowski έβγαλε πρώτος το θέμα για την επέκταση του συμβολαίου του και το Eurohoops είναι σε θέση να επιβεβαιώσει με δικές του πηγές τόσο τα νούμερα, όσο και τη χρονική διάρκεια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ