Χωρίζουν Αντζελίνα Τζολί και Μπράντ Πιτ! Υπέβαλε αίτηση διαζυγίου η ηθοποιός

Η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο δικηγόρος της.

«Η απόφαση ελήφθη με σκοπό την υγεία της οικογένειας. Η Τζολί δεν πρόκειται να προβεί σε κανένα σχόλιο και ζητά να διατηρηθεί η απαιτούμενη διακριτικότητα αυτήν την περίοδο» αναφέρει ο δικηγόρος της Τζολί Ρόμπερτ Οφερ, στην ανακοίνωσή του.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2014 φαίνεται πως δεν άντεξε περισσότερο .

 

Συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή ηθοποιός ζητά την πλήρη επιμέλεια και των 6 παιδιών τους. Ζητά από τον δικαστή μάλιστα να δώσει στον Brad Pitt δυνατότητα να επισκέπτεται τα παιδιά του, χωρίς όμως να υπάρχει έννομη επιμέλεια.

Η Jolie εκπροσωπείται από την Laura Wasser, και δεν ζητά διατροφή, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ακριβής ημερομηνία του χωρισμού τους ήταν η 15η Σεπτεμβρίου του 2016.

Σε ότι αφορά την αιτία του διαζυγίου, πολλά μέσα αναφέρουν πως υπήρξε τρίτο πρόσωπο το τελευταίο διάστημα στον γάμο τους. Το inquisitr.com αναφέρει πως η συμπρωταγωνίστρια του γοητευτικού Pitt στην ταινία Allied. Αυτή δεν είναι άλλη από την Marion Cotillard!

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως η Γαλλίδα ηθοποιός ήταν το “κερασάκι στην τούρτα” στα προβλήματα που ήδη είχε το ζευγάρι. Άλλα δημοσιεύματα θέλουν την σχέση του ζευγαριού να βρίσκεται σε κρίση, το διάστημα που βρίσκονταν στο σπίτι τους στην Γαλλία, εξαιτίας των συναναστραφών Pitt-Cotillard.

 

Τα δημοσιεύματα θέλουν την Jolie να υποφέρει από έντονες κρίσεις ζήλειας για τις σχέσεις του συζύγου της τόσο με την Cotillard όσο και με τη δεύτερη συμπρωταγωνίστριά του, Lizzy Caplan.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ