Χαμός στο Χόλιγουντ: Έγκυος η Μαριόν Κοτιγιάρ - Είναι το παιδί του Μπράντ;

Λίγες ώρες μετά την είδηση βόμβα για το διαζύγιο Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ, η Μαριόν Κοτιγιάρ βρέθηκε στο επίκεντρο των σκανδαλοθηρικών δημοσιευμάτων ως το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του λαμπερού ζευγαριού.

Μετά τις φήμες απιστίας που οδήγησαν στο διαζύγιο Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ, καταρρακώνοντας τη Γαλλίδα ηθοποιό, έρχεται στο φως της δημοσιότητας πως η Μαριόν Κοτιγιάρ περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον φίλο της Γκιγιόμ Κανέ.

 

Η Μαριόν Κοτιγιάρ που συμπρωταγωνίστησε με τον Μπραντ Πιτ στην ταινία Allied διασύρεται από τις φήμες που τη θέλουν να είχε εξωσυζυγική σχέση με τον διάσημο ηθοποιό ενώ περιμένει το δεύτερο παιδί της από τον Γκιγιόμ Κανέ. Παρά τα όσα ακούγονται, το ζευγάρι δεν έχει προβεί σε δηλώσεις για τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Μαριόν Κοτιγιάρ να είχε σχέση με τον Μπραντ Πιτ.

Η Μαριόν Κοτιγιάρ είναι μαζί με τον Γάλλο ηθοποιό Γκιγιόμ Κανέ από το 2007 και έχουν ήδη ένα 5χρονο γιο μαζί, τον Marcel. Άνθρωπος κοντά στην οικογένεια της Μαριόν Κοτιγιάρ δήλωσε πως το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο και πως η Μαριόν ενοχλείται από αυτά τα δημοσιεύματα.

 

Όλοι στο Παρίσι αναφέρουν πως περιμένει μωρό και είναι τρισευτυχισμένη. Το μόνο που θέλει είναι να περάσει ποιοτικό χρόνο με τον Γκιγιόμ Κανέ και το αγοράκι τους. Οι φήμες πως απατά τον Γκιγιόμ με τον Μπραντ Πιτ την έχουν καταρρακώσει. Δεν είναι κάτι που θα έκανε η Μαριόν".

Λίγο καιρό νωρίτερα ο σκηνοθέτης του Allied Robert Zemeckis είχε δηλώσει πως η χημεία του Μπραντ Πιτ και της Μαριόν Κοτιγιάρ ήταν ηλεκτρική στη διάρκεια των γυρισμάτων. Αυτά εν μέσω δημοσιευμάτων πως η Αντζελίνα Τζολί προσέλαβε ντετέκτιβ να παρακολουθεί τον Μπραντ Πιτ και ανακάλυψε την εξωσυζυγική τους σχέση.

Πηγή: Mirror

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ