Παραμένει αίθριος και αύριο ο καιρός - Στα ίδια επίπεδα η θερμοκρασία

Χωρίς αξιόλογη μεταβολή ο καιρός την Κυριακή.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά αναμένονται για  αύριο, Κυριακή κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βόρειοι άνεμοι στο αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. 

Στην Αττική αναμένονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 14 έως 26 βαθμούς κελσίου. στα βόρεια και ανατολικά η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 11 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που τοπικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και στα ορεινά θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 09 έως 24 βαθμούς κελσίου. στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όποτε είναι πιθανόν στα ορεινά να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 15 έως 27 βαθμούς κελσίου. στην ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 14 έως 27 βαθμούς κελσίου. στα βόρεια κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 19 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 18 έως 27 βαθμούς κελσίου. στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ