Jennifer Garner - Ben Affleck: Ξανά μαζί σε τετ- τετ δείπνο στο ίδιο εστιατόριο, πάνω από δυο φορές- Τι συμβαίνει

Μπορεί να έχουν χωρίσει, ωστόσο συνεχίζουν να περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Πριν από σχεδόν ένα χρόνο η Jennifer Garner και ο Ben Affleck ανακοίνωσαν επίσημα πως στο εξής θα ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή.

Ωστόσο, οι δυό τους έχουν αποκτήσει και τρία παιδιά, τη Violet, τη Seraphina και τον Samuel,  τα οποία είναι και η απόλυτη προτεραιότητά τους, με αποτέλεσμα οι πρώην σύζυγοι να βρίσκονται αρκετά συχνά και να περνούν πολύ χρόνο είτε οικογενειακά, είτε και μόνο οι δυο τους.

Όπως και πριν λίγες μέρες, που ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε να τρώνε μαζί σε γνωστό εστιατόριο της Santa Monica, ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ήταν ιδιαίτερα φιλικοί μεταξύ τους.


 Αυτό δεν μπορεί να προκαλέσει έκπληξη, αν αναλογιστεί κανείς ότι και η Jennifer Garner και ο Ben Affleck κάνουν τα πάντα προκειμένου τα παιδιά τους να νιώθουν ότι παραμένουν οικογένεια και δεν έχει αλλάξει το παραμικρό. Στο εστιατόριο "The Hungry Cat" έφτασαν αλλά και αποχώρησαν μαζί, με το ίδιο αμάξι, ενώ όπως αναφέρουν πηγές στο E! News επισκέπτονται αρκετά συχνά το συγκεκριμένο κατάστημα, κάνοντας πάντα κράτηση για δύο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ