Θρίλερ με 17χρονη στις ΗΠΑ: Την αναζητά η αστυνομία - Βρήκαν νεκρούς τους γονείς της & ένα ακόμη άτομο

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό μίας έφηβης, η οποία έχει εξαφανιστεί μετά από τη δολοφονία των γονιών της και ενός ακόμα ατόμου έχει εξαπολύσει η αστυνομία της Βόρειας Καλιφόρνιας στις ΗΠΑ.

Οι αστυνομικοί έχουν μοιράσει τη φωτογραφία της νεαρής Κάθλιν Γκούντγουιλ Γιοστ, η οποία έχει εξαφανιστεί μετά το τριπλό φονικό στο σπίτι της. 

Μετά από κλήση που δέχθηκε η αστυνομία, αποκαλύφθηκε η άγρια δολοφονία τριών ενήλικων, ενώ στο σπίτι βρέθηκαν δύο ανήλικοι, οι οποίοι δεν έφεραν όπλα πάνω τους. Ωστόσο, απουσίαζε η 17χρονη Κάθλιν, για την οποία έχει ξεκινήσει ολόκληρη επιχείρηση για την ανεύρεσή της. Δεν έχει διευκρινιστεί αν ευθύνεται η ίδια για το φονικό, ή αν έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τα σημάδια δολοφονίας στα κορμιά των θυμάτων είναι εμφανή, ωστόσο δεν γνωστοποίησε τα ακριβή αίτια του θανάτου τους.

Όπως έγινε γνωστό, τα δύο παιδιά που βρέθηκαν στο διαμέρισμα ήταν ηλικίας 7 και 9 ετών, ενώ οι γείτονες δηλώνουν συγκλονισμένοι και ζητούν από την αστυνομία να λάβει έκτακτα μέτρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ