Μπορντώ της Βουργουνδίας ή του Κονιάκ; Το απόλυτο χρώμα του φετινού χειμώνα από τη γόβα ως την τσάντα & τα συνολάκια σας

Αν επένδυσες στο απόλυτο trend του χειμώνα, έκανες πάρα πολύ καλά αφού θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη και αυτή την εποχή.
 

Μάθε πώς να συνδυάσεις το βουργουνδί κομμάτι σου:

Το παντελόνι:
Το βαθύ αυτό κόκκινο χρώμα ταιριάζει ιδανικά με γήινες αποχρώσεις.
Συνδύασε το skinny βουργουνδί παντελόνι σου με καφέ μποτάκια και δερμάτινο τζάκετ σε κοντινή απόχρωση και πόνταρε στο αγαπημένο σου λευκό πουκάμισο για trendy εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το δερμάτινο βουργουνδί παντελόνι συνδυάζεται τέλεια με κομμάτια σε γκρι, μαύρη ή λευκή απόχρωση. Επέλεξε κάτι εφαρμοστό για να δείχνει πιο summerish το σύνολό σου.
Μη διστάσεις να φορέσεις το trend σε total look και την άνοιξη! Για έξτρα ανοιξιάτικες πινελιές πόνταρε σε φουλάρια ή αξεσουάρ με έντονα χρώματα. 

Η φούστα:
Εδώ τα πράγματα είναι απλά! Τα slippers ή τα ankle boots σου είναι τα ιδανικά αξεσουάρ , ενώ ένα μαύρο τοπ θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση.
Το καρό πουκάμισο:

Ταιριάζει με τα πάντα! Αν θέλεις να το φορέσεις με στυλ και τον Αύγουστο, απογείωσε ένα casual σύνολο με πρωταγωνιστή το τζην σορτς, φορώντας το πουκάμισό σου δεμένο στη μέση.

Το φούτερ:


Αυτή την περίοδο που ο καιρός παίζει περίεργα παιχνίδια, κάνε σύμμαχό σου το super trendy βουργουνδί πουλοβεράκι φορώντας το ακόμα και πάνω από τo πουκάμισο και την πένσιλ φούστα του office look σου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ