Τζολι - Πιτ: Οι χωριστές κρεβατοκάμαρες & η κρυφή συνάντηση Μπραντ με Άνιστον σε ξενοδοχείο

Τελικα μόνο κεραυνός εν αιθρία φαίνεται να μην ήταν το διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ μετά από 12 χρόνια κοινής συμπόρευσης και δύο χρόνια έγγαμου βίου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που επικαλείται το περιοδικό US Weekly μπορεί η αφορμή να ήταν το επεισόδιο του Πιτ με τον 15χρονο Μάντοξ μέσα στο ιδιωτικό τζετ της οικογένειας, ωστόσο τα σύννεφα πάνω από τη σχέση των Μπραντζελίνα είχαν μαζευτεί από πολύ νωρίτερα καθώς επί μήνες οι δύο τους ζούσαν σε διαφορετικές πτέρυγες στο εμβαδού 80.000 τ.μ. σπίτι τους στο Hollywood Hills.

«Η Αντζελίνα βασικά είχε τη δική της πτέρυγα και εκείνος τη δική του» δηλώνει πηγή στο περιοδικό. «Είχαν ξεκινήσει να ζουν ξεχωριστές ζωές» προσθέτει με νόημα.

Το ραντεβού με την Άνιστον
Ωστόσο, ολοένα και πληθαίνουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στην επιφάνεια για τον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού Μπραντ Πιτ και Αντελίνα Τζολί.

Αυτή τη φορά, η είδηση αφορά την Τζένιφερ Άνιστον, η οποία μπορεί να πήρε σαφείς αποστάσεις από τον χωρισμό του πρώην συζύγου της, ωστόσο, οι κάμερες ασφαλείας ενός πολυτελούς ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης την συνέλαβαν να συναντά κρυφά τον Μπραντ Πιτ μόλις λίγες εβδομάδες πριν ανακοινωθεί το διαζύγιό του με την Αντζελίνα.

Την αποκάλυψη έκανε το RadarOnline.com και, όπως αναφέρει, η μυστική τους συνάντηση έγινε τον περασμένο Ιούλιο, σε πριβέ σουίτα του ξενοδοχείου «Gansevoort», στο Μανχάταν. 

«Η Τζεν μίλησε με τον Μπραντ. Οι φίλοι της είπαν ότι θα ήταν όνειρο να ήταν και πάλι οι δυο τους μαζί. Η αλήθεια είναι ότι εκείνη περίμενε κρυφά να φύγει από τη μέση η Αντζελίνα». 

Πηγές αποκαλύπτουν πως κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ο Πιτ συζήτησε με την Τζένιφερ τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την Τζολί και πως κάνει προσπάθειες για να τα διορθώσει. 

Το δημοσίευμα ωστόσο, κάνει λόγο ακόμα και για ερωτικό τρίγωνο, καθώς η 45χρονη Άνιστον φέρεται να μην ξεπέρασε ποτέ τον έρωτά για τον Μπραντ κ;ι ας παντρεύτηκε τον Τζάστιν Θερού το 2015. 

«Είναι ευτυχής που άκουσε για το διαζύγιο γιατί πραγματοποιήθηκε μια μικρή ελπίδα που είχε μέσα της. Είναι ο έρωτας της ζωής της και στην πραγματικότητα δεν τον ξεπέρασε ποτέ» αποκαλύπτει ένας φίλος της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ