Βίντεο: Άνδρας έκανε "γυαλιά καρφιά" κατάστημα της Apple - Μπήκε και τα έσπασε όλα

Η κάμερα ασφαλείας ενός καταστήματος με προϊόντα Apple καταγράφει τη στιγμή που ένας άνδρας μπαίνει μέσα και αρχίζει να διαλύει iPhones, iPads και φορητούς υπολογιστές με μια μεταλλική μπάλα.

Ο άνδρας ο οποίος είναι ντυμένος με σκούρες αποχρώσεις και φοράει ένα σακίδιο, φαίνεται να περνάει από το ένα σταντ στο άλλο μέσα στο κατάστημα της Γαλλίας. Φαίνεται να μαζεύει τα iPhone, να τα τοποθετεί πάνω στον πάγκο και στη συνέχεια, με μια σιδερένια μπάλα, να τα συντρίβει χτυπώντας την στην οθόνη.

 

Καθώς ο ίδιος περιπλανιέται μέσα στο κατάστημα συνεχίζει να σπάει και άλλες συσκευές τεχνολογίας όπως tablet και υπολογιστές και να λέει κάποια πράγματα στα γαλλικά.

Τελικά, ένας άνδρας από το τμήμα ασφαλείας τον πλησιάζει και τον ρωτάει τι κάνει. Τότε απλά αποφασίσει να βγει από το κατάστημα. Το βίντεο με το περιστατικό δημοσιεύτηκε στο Twitter την Πέμπτη το απόγευμα και έχει λάβει μέχρι στιγμής πάνω από 4.000 retweets.

 

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ταυτότητα του άνδρα και δεν είναι σαφές σε ποια περιοχή της Γαλλίας συνέβη το περιστατικό ή αν έγιναν συλλήψεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ