Τζάνετ Τζάκσον: Έγκυος στα 50 με το πρώτο παιδί από τον Κροίσο σύζυγο της - Έβαλε πάρα πολλά κιλά

Η Τζάκσον εθεάθη στο Λονδίνο, με φουσκωμένη κοιλιά, να βγαίνει από γνωστό κατάστημα παιδικών επίπλων. Φορούσε αθλητικά παπούτσια και ήταν ντυμένη σπορ. 

 

Η σταρ έφτασε στο κατάστημα με μαύρη Mercedes και σωματοφύλακα, την ιδιαιτέρα της και δύο ακόμη συνεργάτες της. Το κατάστημα έκλεισε για το κοινό και η Τζάκσον μπόρεσε μόνη της να δει τα πράγματα που ήθελε, χωρίς να την ενοχλήσει κανείς.

Η θρυλική αδελφή του Μάικλ Τζάκσον, παντρεύτηκε μυστικά έναν επιχειρηματία το 2012, και η καριέρα της μοιάζει να έχει σταματήσει και είχε δηλώσει τότε ότι ετοιμάζεται να γίνει μητέρα με μήνυμά της στο Twitter.


«Γεια σας, θα αλλάξω το δεύτερο μέρος της περιοδείας μου. Ηθελα να είστε οι πρώτοι που θα μάθετε ότι ο άντρας μου κι εγώ σχεδιάζουμε να κάνουμε ένα παιδί. Πρέπει λοιπόν να ακυρώσω τις επόμενες συναυλίες μου. Πρέπει να ξεκουραστώ, οι γιατροί το είπαν. Αλλά δεν σας ξεχνώ, θα αρχίσω περιοδείες μόλις μπορέσω» είπε σε ένα βίντεο που ανέβασε.

Σύμφωνα με την Daily  Mail, ηΤζάνετ Τζάκσον είναι παντρεμένη με τον δισεκατομμυριούχο Wissam Al Mana και δεν είχε στα σχέδιά της να αποκτήσει παιδί. Τα τελευταία 5 χρόνια τα πέρασε μακριά από τα ραντάρ των μίντια, σχεδόν κλεισμένη κάπου στη Μέση Ανατολή.

Η Τζάκσον είναι 50 ετών και ο Wissam Al Mana 41. Παντρεύτηκαν μυστικά το 2012 και κράτησαν τον γάμο τους μακριά από δημοσιογράφους. Πρόκειται για επιχειρηματία από το Κατάρ, ο οποίος κατέχει μια αυτοκρατορία στη χώρα του με 55 εταιρείες μόδας, μίντια, κινηματογράφους, θέατρα, εταιρείες κατασκευών και πώλησης ακινήτων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ