Απίστευτο: Δεν είπε τίποτα στον άγνωστο που του πήρε τη θέση στην ουρά και η τύχη του "χαμογέλασε" - Αγόρασε το τυχερό λαχείο!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Νέα Ζηλανδία με πρωταγωνιστή έναν ψύχραιμο και συγκαταβατικό πολίτη  που είδε την τύχη να του χαμογελά!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Herald Νέας Ζηλανδίας, ένας άνδρας, που προτίμησε να μην κατονομαστεί, περίμενε στην ουρά ενός πρακτορείου τυχερών παιχνιδιών για να αγοράσει ένα λαχείο. Λίγο πριν φτάσει στον γκισέ, ένας άλλος άνδρας παρέκαμψε την ουρά και πέρασε μπροστά του.

Μην θέλοντας να δημιουργήσει εντάσεις, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας δεν είπε τίποτα και περίμενε υπομονετικά από πίσω του.

Μόνο που η θέα τύχη είχε διαφορετική άποψη. Έτσι, το δελτίο που πήρε τελικά αποδείχθηκε νικητήριο, χαρίζοντάς του το ποσό του 1 εκατομμυρίου δολαρίων Νέας Ζηλανδίας (περίπου 650.000 ευρώ).

«Υποθέτω ότι το κάρμα δούλεψε. Εάν δεν είχε συμβεί αυτό, ίσως αυτοί να είχαν το τυχερό λαχείο και όχι εγώ», εξήγησε ο άνδρας, ο οποίος σκέφτεται τώρα να αγοράσει ένα νέο σπίτι για την οικογένειά του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ