Η μητέρα άνοιξε την πόρτα για να ξυπνήσει τον 29χρονο γιο της & τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι

Σε βαθύ πένθος είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας από τον αδόκητο χαμό ενός νέου ανθρώπου.

 Το τραγικό συμβάν έγινε χθες (03-10-2016) στις 08:00 το πρωί όταν η μητέρα του 29χρονου άνοιξε το δωμάτιό του και τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του, γράφει το lamiareport.gr. Στο σπίτι έσπευσε αμέσως το ΕΚΑΒ το πλήρωμα του οποίου συνοδευόταν και από γιατρό, αλλά παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν ήταν ήδη πολύ αργά για το 29χρονο παλικάρι. Οι δικοί του άνθρωποι είναι απαρηγόρητοι, ενώ η σoρός του 29χρονου διακομίστηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Αθήνας για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου. Η κηδεία του 29χρονου θα γίνει στις 17:00 το απόγευμα στον Άγιο Δημήτριο Λαμίας.

Ρόδος: Υπέκυψε στα δολοφονικά χτυπήματα

Yπέκυψε στα σοβαρά της τραύματα η 80χρονη Αικατερίνη Αθανασάκη, που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου με τραύματα στο πρόσωπο στα γόνατα και στα χέρια. Για τις συνθήκες τραυματισμού της γυναίκας, που διατηρούσε μανάβικο στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες. Αστυνομικοί θεωρούν, με επίκληση σχετικής ιατροδικαστικής έκθεσης ότι ο τραυματισμός και ο θάνατος που επακολούθησε, οφείλονται σε πτώση ενώ οικείοι της πιστεύουν ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία. Πιο συγκεκριμένα εγγονός της 80χρονης, εξαρτημένος από τα ναρκωτικά υπέκυψε πρόσφατα, ενώ σύμφωνα με οικείους της, φίλοι του εξαρτημένοι, πήγαιναν τακτικά στο σπίτι της άτυχης γιαγιάς, μιας και εκείνη τους έδινε χρήματα και φαγητό. Συγγενείς της εικάζουν ότι κάποιος εξ’ αυτών την ξυλοκόπησε άγρια.

Τέλος, η γειτόνισσα που φέρεται να βρήκε την ηλικιωμένη χτυπημένη, κλήθηκε από την αστυνομία για κατάθεση και δήλωσε ότι η άτυχη γυναίκα της είπε, πως η ίδια έπεσε μέσα στο σπίτι της. Η μαρτυρία εξετάζεται με προσοχή, την ώρα που οι αστυνομικοί παίρνουν νέες καταθέσεις. Η φωτογραφία της άτυχης γυναίκας από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε προκάλεσε σοκ...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ