Ακυρώσεις στις πτήσεις από και προς Ελλάδα λόγω της απεργίας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας - Δείτε τις αλλαγές

Ταλαιπωρία στο επιβατικό κοινό προκαλεί η απεργία που  εξήγγειλαν οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας από αύριο (ώρα 00:01) έως και τη Δευτέρα (ώρα 23:59).

Η AEGEAN και η Olympic Air ακυρώνουν όλες τις πτήσεις του δικτύου τους την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, ενώ τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου ακυρώνονται όλες οι πτήσεις προς και από όλα τα ελληνικά αεροδρόμια μέχρι τις 23:59, εκτός από 8 σκέλη πτήσεων που αλλάζουν ώρα αναχώρησης.

Επιπλέον, σήμερα η AEGEAN ακυρώνει τις πτήσεις της προς Τελ Αβιβ, Βηρυτό, Αμμάν, Τιφλίδα, Τεχεράνη και την πτήση Τεχεράνη-Αθήνα, ενώ σε άλλες τροποποιεί τις ώρες αναχώρησης.

Σε ακυρώσεις 110 πτήσεων προχωρά η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair,λόγω της απεργίας και καλεί την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την ελληνική κυβέρνηση να λάβουν μέτρα, "ώστε να αποτραπεί το κλείσιμο των ελληνικών ουρανών".

Με ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει ότι προχωρά σε εξαναγκαστική ακύρωση 4 πτήσεων σήμερα το βράδυ και όλων των πτήσεων (106 σε σύνολο) προς/από και εντός Ελλάδος, αύριο Κυριακή , με πιθανότητα περισσότερων ακυρώσεων και καθυστερήσεων την Δευτέρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ