«Dome Real Cuisine»: Γεύμα στο ολοκαίνουργιο εστιατόριο του πολυτελούς «Nikopolis Hotel Thessaloniki»

Ένα ολοκαίνουργιο εστιατόριο έρχεται στο πολυτελές «Nikopolis Hotel Thessaloniki», με ατόφιες γεύσεις με βάση το κρέας και τα βιολογικά λαχανικά από τον δικό του λαχανόκηπο.

Το «Dome Real Cuisine» ξεδιπλώνεται κάτω από έναν εντυπωσιακό θόλο, ο οποίος του δίνει το όνομά του στο καινούργιο αυτό εστιατόριο που δημιουργήθηκε στις εγκαταστάσεις του πολυτελούς «Nikopolis Thessaloniki» στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης, με άφθονο φυσικό φως, mix'n'match διαθέσεις και θέα στην εντυπωσιακή πισίνα του ξενοδοχείου.

Τα επιλεγμένα κρεατικά αποτελούν τον κορμό του μενού. Όπως αναφέρει το Αθηνόραμα, ο ικανός executive chef του ξενοδοχείου Στέφανος Σταμίδης συνθέτει τις τεχνικές και τις τάσεις της διεθνούς κουζίνας σ’ ένα fusion menu με επιρροές από διάφορες περιοχές του κόσμου.

Από το μενού δεν λείπουν προτάσεις σε ορεκτικά όπως το ταρτάρ μόσχου και ο σολομός παστράμι, οι σαλάτες, τα ζυμαρικά και τα ριζότι αλλά και κάποιες προτάσεις σε κυρίως πιάτα, όπως το ημιάγριο κατσικάκι από τη Συκιά Χαλκιδικής και ο ψητός κόκκορας με φρέσκες χυλοπίτες και τσορίθο.

Το εστιατόριο διαθέτει δικό του λαχανόκηπο με 100% βιολογικά προϊόντα, αλλά και ωριμαντήριο για την καλύτερη προετοιμασία των κρεάτων, τα οποία εν συνεχεία ψήνονται στο μαντεμένιο φούρνο της Bertha με βιολογικά κάρβουνα.

Πηγή: www.athinorama.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ