Very Good News: Η Σαντορίνη γεμάτη τουρίστες 12 μήνες το χρόνο - 140 ξενοδοχεία ανοιχτά τον Δεκέμβρη

Σε προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου αναδεικνύεται η Σαντορίνη, δικαιώνοντας όλους όσοι έλαβαν πρωτοβουλίες για την καθιέρωση του προορισμού σε δωδεκάμηνο.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος των ξενοδόχων του νησιού Μανόλης Καραμολέγκος επισήμανε ότι ο μήνας Οκτώβριος είναι ο καλύτερος όλων των εποχών ενώ η χρονιά έχει επιμηκυνθεί έως και τα μέσα Νοεμβρίου. Οι πτήσεις γίνονται κανονικά στην Σαντορίνη με μεγάλες πληρότητες, τονίζει ο κ. Καραμολέγκος, ενώ ιδιαίτερα ενθαρρυντικά είναι τα νέα και για τους υπόλοιπους μήνες του έτους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τον Δεκέμβριο θα είναι ανοιχτά 140 ξενοδοχεία, ενδεικτικό της δυναμικής που έχει ο προορισμός στους ταξιδιώτες από όλα τα μέρη του κόσμου. Το θαύμα της Σαντορίνης...μόνο τυχαίο δεν είναι, σημειώνει ο κ. Καραμολέγκος, τονίζοντας ότι οι επικοινωνιακές δράσεις προβολής του νησιού που εκκίνησαν δυναμικά το 2013 αποδίδουν καρπούς.

«Μάλιστα, μόνο τα κόστη διαμονής των δημοσιογράφων από όλον τον κόσμο ανέρχονται σε 250.000 ευρώ» αναφέρει και καταλήγει: «Τώρα αποδίδουν όλες αυτές οι ενέργειες».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ