Η άγρια δολοφονία 16χρονης: Έμποροι ναρκωτικών την βίασαν και παλούκωσαν

Σοκαρισμένη είναι η Αργεντινή από την υπόθεση απαγωγής, βιασμού και βασανισμού 16χρονης μαθήτριας.

Η Λουσία Πέρες είχε μόλις ολοκληρώσει την μέρα της στο σχολείο όταν η συμμορία ναρκωτικών την απήγαγε και την νάρκωσε με κοκαΐνη και κάνναβη.

Σύμφωνα με τα όσα ακουστήκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου κατά η διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, οι έμποροι ναρκωτικών μετέφεραν την κοπέλα σε μια κλινική αποτοξίνωσης και την παράτησαν εκεί. Ωστόσο, οι γιατροί της κλινικής γρήγορα κατάλαβαν τι είχε συμβεί.Οι δράστες της επίθεσης είχαν καθαρίσει τα ρούχα της Λουσία προσπαθώντας να κρύψουν τις πληγές της πριν την παρατήσουν στην κλινική. Από την εξέταση προέκυψε πως όχι μονό την είχαν βιάσει, αλλά την είχαν παλουκώσει με ένα κομμάτι ξύλο.

«Υπέστη βάναυση, απάνθρωπη σεξουαλική κακοποιηση. Πέθανε από τα τραύματα που προκλήθηκαν από το παλούκωμα» δήλωσε η εισαγγελέας της υπόθεσης Μαρία Ισαμπέλ Σάντσες σύμφωνα με όσα μεταδίδουν διεθνή media.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ζητά να τιμωρηθούν με ισόβια οι δολοφόνοι της κόρης του. «Θέλουμε ισόβια και όχι μόνο 10 με 15 χρόνια στη φυλακή και μετά να κυκλοφορούν ελεύθεροι για να κάνουν τα ίδια. Η κόρη μου ναρκώθηκε, βιάστηκε και παλουκώθηκε. Ποιος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο;» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ