Σάλος στο Boolywood με φωτογράφιση Ινδής σταρ: Πόζαρε με μπλουζάκι - προσβολή για τους πρόσφυγες

Η ηθοποιός του Μπόλιγουντ Priyanka Chopra αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη μετά τη σκληρή κριτική που δέχτηκε για την μπλούζα που φορούσε όταν φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Conde Nast Traveller.

Το λευκό τοπ που φορούσε εμφανίζει διεγραμμένες τις λέξεις «πρόσφυγας», «μετανάστης» και «ξενόφερτος» με τη λέξη «ταξιδιώτης» στο κάτω μέρος. 

Η ηθοποιός μιλώντας στο ινδικό ειδησεογραφικό κανάλι NDTV είπε: «Λυπάμαι που πλήγωσα τα συναισθήματα τόσων ανθρώπων. Είμαι άνθρωπος που στέκεται πάντα εναντία στις ταμπέλες. Το μήνυμα στην μπλούζα παρερμηνεύθηκε και λυπάμαι για αυτό που έγινε».

Το περιοδικό από την πλευρά του δεν είχε και τόσο απολογητική διάθεση και υπερασπίστηκε την επιλογή του εξωφύλλου του λέγοντας: «Το σλόγκαν έχει να κάνει με το πώς καλλιεργείται η κουλτούρα της ξενοφοβίας με τις ταμπέλες που βάζουμε σε ανθρώπους. Σχετίζεται με το πώς χιλιάδες άνθρωποι  που αναγκάζονται να διασχίζουν τα σύνορα λόγω της τρομοκρατίας αντιμετωπίζονται χωρίς ανθρωπιά και συμπάθεια. Είναι για το πώς επιτρέπουμε σε ισχυρούς ηγέτες να οικοδομήσουν εμπόδια που καθιστούν πιο δύσκολο για ανθρώπους εργατικούς, με κίνητρα, να δουν περισσότερα από τον κόσμο και να τον βελτιώσουν για όλους μας».

Κατά ειρωνεία της τύχης η ηθοποιός πριν λίγες εβδομάδες είχε δώσει ομιλία για τους πρόσφυγες.


 
Πάντως τα social media πήραν φωτιά από τις αντιδράσεις χρηστών που βρήκαν το εν λόγω μπλουζάκι απαράδεκτο και ιδιαιτέρως προσβλητικό. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ