COSMOTE Student: Ένα σύνολο αποκλειστικών προσφορών για τους φοιτητές για επικοινωνία και ψυχαγωγία

Το COSMOTE Student, ένα σύνολο αποκλειστικών προσφορών, παρέχει η COSMOTE, ενισχύοντας την προσπάθεια των φοιτητών στην πιο δημιουργική φάση της ζωής τους. 

Περιλαμβάνει μοναδικές προσφορές για το κινητό, το tablet και το σπίτι, για προϊόντα τεχνολογίας, αλλά και για να μπορούν να ταξιδεύουν, να διαβάζουν και να διασκεδάζουν πιο οικονομικά.

Οι αποκλειστικές προσφορές του COSMOTE Student περιλαμβάνουν:

Προσφορές για το κινητό, το tablet ή το laptop:

• Φοιτητικό WHAT’S UP για να έχουν 1.000’ προς όλα τα δίκτυα & 200MB για ένα μήνα, μόνο με 5,04€ [1], δωρεάν 600 ΜΒ κάθε μήνα και πολλά άλλα.
• COSMOTE Mobile ΚαρτοΣυμβόλαιο Student το οποίο προσφέρει 3GB, 500’ προς όλους και 1500’ προς COSMOTE μόνο με 15,12€ και σταθερό λογαριασμό κάθε μήνα.
• COSMOTE Mobile Internet για να είναι πάντα συνδεδεμένοι από το tablet ή το laptop τους, όπου κι αν βρίσκονται, επιλέγοντας ένα από τα προγράμματα σε προνομιακές τιμές: 4GB με 5€/μήνα, 10GB με 10€/μήνα ή 20GB με 15€/μήνα είτε με prepaid πακέτο αξίας 20€, το οποίο προσφέρει δωρεάν συνολικά 8GB για 2 μήνες και δυνατότητα προσθήκης επιπλέον πακέτων ΜΒ, μόνο με 6€ τα 4GB για 1 μήνα.

Προσφορές για το φοιτητικό σπίτι:
- Internet 24Mbps για το σπίτι με το COSMOTE Home Double Play Student, μόνο με 17,90€/μήνα, αλλά και επιλογή για VDSL ταχύτητες έως 30Mbps με 23,90€/μήνα και έως 50Mbps με 28,90€/μήνα.

Και επειδή η φοιτητική ζωή θέλει και διασκέδαση, η COSMOTE προσφέρει επιπλέον μοναδικές προσφορές και δώρα που κάνουν τη φοιτητική ζωή πιο οικονομική:
• το online βιβλιοπωλείο COSMOTE Books προσφέρει -20% σε όλα τα βιβλία [2] και τα χαρτικά και έως -15% σε όλα τα παιχνίδια και τα DVD, καλύπτοντας κάθε διαφορετική ανάγκη ψυχαγωγίας.

• το COSMOTE DEALS for YOU παρέχει μοναδικές εμπειρίες μέσα από αποκλειστικές προσφορές για ψυχαγωγία, γεύση, πολιτισμό, shopping και ταξίδια.
• το Miles+Bonus της AΕGEAN και το COSMOTE Student κάνουν δώρο 2.000 μίλια σε όσους κάνουν εγγραφή στην προσφορά και επιπλέον δίνουν την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να κερδίσουν από 100.000 μίλια για μια χρονιά γεμάτη ταξίδια.

Σε όλα τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ οι φοιτητές μπορούν να βρουν αγαπημένα προϊόντα τεχνολογίας, όπως Smartphones, Tablets, laptops, τηλεοράσεις, Games, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία και σε μοναδικές τιμές [3], για να αποκτήσουν αυτό που τους ταιριάζει. Τέλος, μπορούν να συνδυάσουν το Smartphone ή το Tablet τους με αγαπημένα αξεσουάρ και smart gadgets που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Δείτε όλες τις προσφορές του COSMOTE Student στο www.cosmote.gr/student.

[1] Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
[2] Εκτός των βιβλίων που εμπίπτουν στο νόμο περί ενιαίας τιμής βιβλίων.
[3] Ισχύει για επιλεγμένα προϊόντα τεχνολογίας έως 31/10/2016 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ