Good news: Κορυφαία στελέχη 5 διεθνών media agencies στην Ελλάδα: OMD, Zenith Global Brand, GroupM Connect, Carat Global, IPG Mediabrands

Με τη παρουσία πέντε κορυφαίων διευθυντικών στελεχών με διεθνείς αρμοδιότητες θα διεξαχθεί το Media RoI Forum’16 (www.mediaroiforum.gr), το συνέδριο που λαμβάνει χώρα ανά διετία και εξετάζει τις προκλήσεις και ευκαιρίες του κλάδου των Media Agencies.
 

Συγκεκριμένα, οι keynote ομιλητές που έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους είναι οι Nikki Mendonca, President EMEA, OMD, Vittorio Bonori, President, Zenith Global Brand, John Wittesaele, Managing Director EMEA, GroupM Connect, Euan Jarvie, Executive Director, Carat Global, και Stefan Burford, Chief Strategy Officer, IPG Mediabrands.

 

Τα ζητήματα που αναμένεται να αναπτύξουν καλύπτουν σειρά στρατηγικών θεμάτων όπως – ενδεικτικά-, οι νέες απαιτήσεις των πελατών και οι μεταβολές στο μοντέλο συνεργασίας, οι καινούργιες δεξιότητες και δυνατότητες που αποκτήσουν τα Media Agencies, οι επενδυτικές τους προτεραιότητες σε ανθρώπους και τεχνολογία, η σχέση με τις διεθνείς πλατφόρμες και ο αντίκτυπος στα ΜΜΕ και στους παρόχους ποιοτικού πρωτογενούς περιεχομένου.

 

Οι keynote ομιλίες θα πλαισιωθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας με τρεις συζητήσεις πάνελ στις οποίες θα συμμετέχουν ανώτατα στελέχη ελληνικών Media Agencies. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στο Athenaeum Intercontinental.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ