Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 60χρονος δράστης του εγκλήματος στους Αμπελόκηπους - Τι δήλωσε για τον φόνο

Ο 60χρονος που σκότωσε ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στους Αμπελόκηπους παραδόθηκε στις αρχές, μια μέρα μετά τη δολοφονία και το ανθρωποκυνηγητό που εξαπόλυσε η Αστυνομία.

Ο απόστρατος αστυνομικός εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ, νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου και συνελήφθη. Ο 60χρονος συνοδευόταν από συγγενείς του, ενώ παρέδωσε στην αστυνομία και το όπλο του φόνου.

Ο 60χρονος, υποψήφιος στη Μεσσηνία με τη Χρυσή Αυγή στις εκλογές του 2012, διαπληκτίστηκε έντονα- για άγνωστο λόγο μέχρι τώρα- με τον 68χρονο έξω από το γυμναστήριό του, στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου.

«Με τον Μάκη τσακωνόμασταν συνέχεια. Χθες, μου έκανε επίθεση χωρίς να τον περιμένω. Αντέδρασα παίρνοντας το όπλο μου», δήλωσε στις Αρχές.

Ο πρώην αστυνομικός είχε απασχολήσει στο παρελθόν με τη συμπεριφορά του την ΕΛ.ΑΣ. λόγω της δράσης στη Μεσσηνία. Ο ταξίαρχος του νομού είχε δηλώσει το 2012 ότι δεν θα ανεχτεί δράσεις ατόμων που θα θελήσουν να υποκαταστήσουν την Αστυνομία. Η δήλωση αναφερόταν στις πράξεις ομάδας κατοίκων της περιοχής, από όπου κατάγεται ο πρώην αστυνομικός, που προσπαθούσε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της δρώντας ως «τάγματα ασφαλείας». Η Χρυσή Αυγή, μάλιστα, είχε διεγράψει από το κόμμα τον πρώην αστυνομικό, καθώς θεώρησε ότι τους κάνει κακό με τη συμπεριφορά του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ