H Lady Gaga "καρφώνει" την Madonna: "Σταματήστε να μας συγκρίνετε, εγώ γράφω μόνη μου τη μουσική μου"

Από την πρώτη της μεγάλη επιτυχία μέχρι σήμερα, τα ΜΜΕ δεν έχουν σταματήσει να συγκρίνουν την Lady Gaga με την "βασίλισσα της Ποπ", Μαντόνα.

Και οι λόγοι είναι προφανείς. Και οι δύο χρησιμοποιούν εκκεντρικές ενδυματολογικές επιλογές για τις εμφανίσεις τους ενώ μεταχειρίζονται έξυπνα την πρόκληση  και τη σεξουαλικότητα στα video clip τους.

Η συζήτηση όμως φαίνεται πως έχει ενοχλήσει τις ίδιες τις σταρ, και ιδιαίτερα την Lady Gaga, η οποία αποφάσισε να βάλει τέλος, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή.

 "Η Madonna και εγώ διαφέρουμε πολύ. Δεν θα έκανα κανενός είδους σύγκριση. Δεν θέλω να είμαι ασεβής απέναντί στη Μαντόνα, αλλά εγώ παίζω μια σειρά από μουσικά όργανα. Γράφω η ίδια το σύνολο της μουσικής μου. Περνάω ώρες και ώρες κάθε μέρα στο στούντιο. Είμαι παραγωγός. Είμαι συνθέτης. Αυτό που κάνω είναι πολύ διαφορετικό", δήλωσε η τραγουδίστρια. 

Η απάντηση της Madonna ήρθε άμεσα. Αρχικά  δημοσίευσε στα social media, ένα meme της Hilary Clinton, στο οποίο φαίνεται να κρατά ένα τηλέφωνο στο χέρι, φορώντας μαύρα γυαλιά ενώ αναγράφεται "Δεν μπορώ να σε ακούσω. Είμαι πολύ απασχολημένη να είμαι 'γαμάτη΄", πριν το αφαιρέσει τελικά.  Και έπειτα σχολίασε στο Intagram: "Σαν το αφεντικό! LOL".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ