Η Ζωή Κωνσταντοπούλου... πήρε το όπλο της: "Ζούμε σε μια δικτατορία" - Σφοδρή επίθεση σε Τσίπρα και Παυλόπουλο

Με διάθεση για δριμεία επίθεση, τόσο εναντίον του Πρωθυπουργού όσο και κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας εμφανίστηκε σε συνέντευξή της η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

"Ζούμε σε ένα αντιδημοκρατικό, αυταρχικό καθεστώς, και καλούμαστε να το ανατρέψουμε, να κάνουμε μια επανάσταση απέναντι σε αυτήν την απολυταρχία... Η άποψη μου είναι ότι ζούμε μια δικτατορία", δήλωσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας μιλώντας στην τελεόραση του ΣΚΑΪ.

Η κ. Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα επαναλάμβανε άνετα τον πρόσφατο χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησε, "ξευτιλισμένος":  "Ναι, και θα το ξαναέλεγα, το πιστεύω απόλυτα. Δεν είναι βαρύς ο χαρακτηρισμός, βαρύ είναι αυτό που κάνει. Αν σας φαίνεται βαρύ το ξευτιλισμένος και χοντρό το προδότης θα πρέπει να απαντήσετε πώς σας φαίνεται αυτό που γίνεται στη χώρα".

Τα βέλη της πρώην προέδρου της Βουλής στράφηκαν και κατά του Προκόπη Παυλόπουλου, με αφορμή την απάντησή του στις πρόσφατες προκλητικές δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για δήθεν επαναστατική γυμναστική του ΠτΔ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ας υπάρξει ένα μέτρο στις δηλώσεις του όταν είναι μεταξύ των προδοτών και των προτεργατών της υποβάθμισης της διεθνούς σχέσης της χώρας μας και της Δημοκρατίας».
«Αν σας φαίνεται βαρύ το ξευτιλισμένος και χοντρό το προδότης θα πρέπει να απαντήσετε πώς σας φαίνεται αυτό που γίνεται στη χώρα» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ