Ο πολυτελέστατος γάμος του πρίγκιπα Λέκα της Αλβανίας με την ηθοποιό Ζαχάρια παρουσία όλων των βασιλιάδων της Ευρώπης - Φωτό

Ο πρίγκηπας της Αλβανίας και εγγονός του τελευταίου βασιλιά  της γειτονικής μας χώρας Leka Zogo   παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του και μνηστή του εδώ και 6 χρόνια την όμορφη ηθοποιό Elia Zaharia.

Ο Αλβανός πρίγκηπας γεννήθηκε στη Νότια Αφρική, εκεί που εξορίστηκε ο παππούς του και είναι ο μοναχογιός του γιού του αλβανού διαδόχου Zog του 1ου. Σήμερα είναι σύμβουλος του νυν Προέδρου της Αλβανίας.  

Η γυναίκα του, πλέον, η μελαχρινή ηθοποιός Elia Zaharia γεννήθηκε στην Αλβανία με γαλλική καταγωγή από γονείς καλλιτέχνες και σπούδασε στην Γαλλία.

Στον γάμο του ζεύγους στα Τίρανα παρευρέθηκαν πολλοί εστεμμένοι της Ευρώπης κυρίως  πρώην, δούκες και δούκισσες, όπως η πρώην Βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, ο πρίγκηπας της Σερβίας Αλέξανδρος με την Ελληνίδα σύζυγο του Αικατερίνη, ο δούκας και η δούκισσα του Κεντ, ο πρίγκηπας και η πριγκίπισσα της Ρουμανίας , η πρώην αυτοκράτειρα της Περσίας Φαράχ Ντιμπά κ.ά. 

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Paris Match

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ