Τοp Woman η Ρωσίδα τενίστρια Σβετλάνα Κουζνέτσοβα: Έκοψε τα μαλλιά της την ώρα του αγώνα για να κερδίσει και guess what...

Η Ρωσίδα Σβετλάνα Κουζνέτσοβα έκανε ότι ήταν απαραίτητο προκειμένου να κερδίσει την Agnieszka Radwanska στους τελικούς WTA στη Σιγκαπούρη.. μέχρι που έκοψε μόνη της τα μαλλιά της.

 

Η Κουζνέτσοβα έχανε 1-2 στο τρίτο σετ του αγώνα την Δευτέρα, όταν ζήτησε ένα διάλειμμα και ένα ψαλίδι, ενώ λίγο μετά έκοψε την αλογοουρά της περίπου στη μέση.

Η αντισυμβατική αυτή τακτική φάνηκε να λειτουργεί, καθώς η Κουζνέτσοβα επανήλθε δριμύτερη και κέρδισε τελικά τον αγώνα.

«Μερικές φορές πρέπει το κάνεις χωρίς τη βοήθεια του καλύτερου κομμωτή και φυσικά όχι την καλύτερη στιγμή» έγραψε κάτω από το βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι ερωτήσεις που ακολούθησαν στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, αφορούσαν το κούρεμα, με την Κουζνέτσοβα να εξηγεί πως η αλογοουρά της την ενοχλούσε πολύ γιατί έπεφτε στα μάτια της.

«Κάθε φορά που χτυπούσα τη μπάλα, τα μαλλιά μου χτυπούσαν στα μάτια μου και έπρεπε να παλεύω» δήλωσε. «Σκέφτηκα: ‘Ok, τι είναι πιο σημαντικό τώρα; Τα μαλλιά μου που σύντομα θα μακρύνουν και πάλι, ή ο αγώνας;’ Κι έτσι αποφάσισα να τα κόψω. Δεν το σκέφτηκα και πολύ. Προσπαθούσαν απλώς να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό. Δεν ξέρω καν πόσο τα έκοψα».

Η Ένωση Τένις Γυναικών ανέβασε κι αυτή το βίντεο από το αυτοσχέδιο κόψιμο των μαλλιών στο Twitter, με το σχόλιο «κάτι που δεν βλέπεις κάθε μέρα».

«Κάποια στιγμή ήμουν έτοιμη να τα παρατήσω. Να ξαπλώσω μέσα στο γήπεδο και να περιμένω να με βγάλουν από εκεί, αλλά αποφάσισα να το παλέψω» δήλωσε η δύο φορές πρωταθλήτρια Grand Slam.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ