Βίντεο: Τούρκος μεσήλικας ομολογεί on air σε live εκπομπή ότι βίασε & στραγγαλισε 4χρονη μικρούλα

Τούρκος παιδεραστής που βίασε και στραγγάλισε τετράχρονη ομολόγησε το έγκλημά του σε ζωντανή σύνδεση εκπομπής που ερευνά υποθέσεις εξαφανίσεων.

Ο Himmet Akturk, ύποπτος για την απαγωγή της μικρής, είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί στην εκπομπή της Muge Anli. Ο άνδρας ήθελε να αποδείξει την αθωότητά του, όμως, λόγω της πίεσης, λύγισε και τελικά ομολόγησε το έγκλημά του.

Η μικρή Irmak Kupal είχε εξαφανιστεί από την αυλή του σπιτιού της στην πόλη Φιλαδέλφεια και η οικογένειά της είχε απευθυνθεί, εκτός από τις αστυνομικές αρχές, στα τηλεοπτικά δίκτυα για την γρήγορη ανεύρεσή της. Το παιδί είχε ένα πρόβλημα στο πόδι της που δεν θα της επέτρεπε να διανύσει μόνη της μεγάλη απόσταση και αμέσως η εξαφάνιση αποδόθηκε σε απαγωγή.

Ο Himmet Akturk, ύποπτος για την αρπαγή του κοριτσιού, ομολόγησε τον βιασμό και την δολοφονία της μπροστά στο έκπληκτο τηλεοπτικό κοινό και την φανερά σαστισμένη τηλεπαρουσιάστρια. Στη συνέχεια υπέδειξε το σημείο ταφής της σορού, την οποία εντόπισαν οι αρχές δύο ημέρες μετά την εκπομπή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ