Top Woman η Ισλανδή καλλονή που εγκατέλειψε τον διαγωνισμό ομορφιάς γιατί την βρήκαν χοντρή! Δείτε την

Η επιτροπή του διεθνούς διαγωνισμού ομορφιάς Miss Grand International του Las Vegas χαρακτήρισε "υπέρβαρη" τη Μις Ισλανδία, Arna Ýr Jónsdóttir κάτι που την οδήγησε στο να αποσυρθεί οικειοθελώς.
 

"Αν οι διοργανωτές του διαγωνισμού θέλουν να χάσω κι άλλο βάρος και δεν τους αρέσει το στιλ μου, τότε δεν αξίζει να είμαι κι εγώ σε αυτόν τον διαγωνισμό"είπε η πανέμορφη κοπέλα και αποσύρθηκε από τα ετήσια καλλιστεία.
 
 
"Είναι αλήθεια ότι έχω πιο μεγάλες πλάτες από τα άλλα κορίτσια, αυτό συμβαίνει γιατί ήμουν πρωταθλήτρια γυμναστικής" δήλωσε στο Iceland Monitor της χώρας της, ανακοινώνοντας την απόφαση της να μη συνεχίσει μέχρι τέλους το αυστηρό πρόγραμμα δίαιτας στο οποίο θα έπρεπε να υποβληθεί για να "πιάσει" τις προδιαγραφές του Las Vegas. 

 "Δεν έπρεπε να τρώω πια καν πρωινό, μου ζήτησαν να τρώω μόνο σαλάτα όλη την ημέρα και να πίνω νερό. Αυτή θα έπρεπε να ήταν η διατροφή μου πριν τον διαγωνισμό, είναι παράλογο", συμπλήρωσε η Arna.

Η Ýr Jónsdóttir ήταν πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ και σύμφωνα με τους κριτές, έπρεπε να χάσει όγκο.

 
Μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού η 20χρονη έλαβε εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μαζί με ειρωνικά σχόλια για την απόφαση των καλλιστείων. Πολλοί θυμήθηκαν την υπόθεση της Alicia Machado που ο ίδιος ο Donald Trump χαρακτήρισε "Miss Piggy" προκαλώντας τη δικαιολογημένη οργή μεγάλης μερίδας της κοινής γνώμης.

 
Η νεαρή ξεκαθάρισε μέσω social media πως δεν θα λάβει μέρος σε άλλο διαγωνισμό ομορφιάς στο μέλλον. Συγκεκριμένα, έγραψε στο Instagram: "Το παρελθόν μου, με έκανε αυτό που είμαι σήμερα. Είμαι υπερήφανη που αποτελώ ένα από τα πρόσωπα της Nike και αν δεν είχα το αθλητικό μου σώμα, δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ με αυτή την εταιρεία. Δεν αισθάνομαι άσχημα για αυτό που είμαι".
Και συμβούλευσε τα άτομα που την ακολουθούν: "Να έχεις τη δική σου ομορφιά και να μην αφήνεις κανέναν να σου λέει κάτι διαφορετικό".

 
Η επιστολή με την οποία γνωστοποίησε την αποχώρηση της:

"Τέσσερις μέρες πριν τον διαγωνισμό μου είπαν πως είμαι πολύ χοντρή για τα δεδομένα τους. Στην πραγματικότητα, αν ο οποιοσδήποτε μου πει πως είμαι πολύ χοντρή για τα στάνταρ του, τότε δεν του αξίζει να είμαι μαζί του. Ο διαγωνισμός δεν δικαιούται να έχει ούτε το πρόσωπο μου, ούτε το σώμα μου, ούτε την προσωπικότητα, ούτε την καρδιά μου. Ελπίζω να ανοίξουν τα μάτια τους γιατί ζούμε στο 2016 και αν θες να κάνεις έναν διεθνή διαγωνισμό τότε πρέπει να αντιλαμβάνεσαι την ομορφιά σε παγκόσμιο επίπεδο. Για τη χώρα μου, το σώμα που έχω θεωρείται τέλειο. Και αυτό μόνο θα θυμάμαι, κανείς δεν θα μου υποδείξει τίποτε άλλο".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ