Άγνωστος εισέβαλε στο σπίτι της Μιράντα Κερ: Πήδηξε από τον φράχτη & μαχαίρωσε τον φύλακα

Ένας 29χρονος Αυστραλός που είχε εισχωρήσει στο σπίτι του τοπ μόντελ Μιράντα Κερ στην Καλιφόρνια έχοντας παραβιάσει την είσοδο και φέρεται να μαχαίρωσε τον φύλακα κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας, δήλωσε σήμερα η εισαγγελέας του Λος Άντζελες.

Ο Σάουν Χέιγουντ αντιμετωπίζει επίσης την κατηγορία της επίθεσης με θανατηφόρο όπλο και την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Ο Χέιγουντ δήλωσε ότι είναι αθώος όταν το δικαστήριο ανέγνωσε τις κατηγορίες σε βάρος του και όρισε ως εγγύηση το ποσό του 1,1 εκατομμυρίου δολαρίων. Η επόμενη ακροαματική διαδικασία ορίστηκε για τις 7 Νοεμβρίου.

Ο 29χρονος φέρεται να εισήλθε στην ιδιοκτησία της Κερ στις 14 Οκτωβρίου πηδώντας πάνω από τον φράκτη, σε μια προσπάθεια να παραδώσει μια επιστολή στην 33χρονη Μιράντα.

Όταν βρέθηκε μπροστά στον φύλακα, ο κατηγορούμενος πρέπει να άρπαξε το μαχαίρι του και να τον τραυμάτισε στο πρόσωπο. Από την πλευρά του, ο φύλακας τον πυροβόλησε, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισαγγελέα Τζάκι Λέισι.

Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στον νοσοκομείο όπου τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Η Μιράντα Κερ παντρεύτηκε το 2010 τον ηθοποιό Ορλάντο Μπλουμ και το ζευγάρι απέκτησε ένα αγοράκι ένα χρόνο αργότερα, πριν ανακοινώσει ότι χωρίζει το 2013. Μητέρα και γιος δεν βρίσκονταν στο σπίτι τους στο Μάλιμπου, ένα κοσμοπολίτικο προάστιο του Λος Άντζελες στις ακτές του Ειρηνικού, την ώρα της εισβολής, σύμφωνα με την αστυνομία.

Τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η Aυστραλέζα καλλονή "δεν αισθάνεται πλέον ασφαλής σε αυτό το σπίτι" και σκέπτεται να επιστρέψει μόνιμα στο Σίδνεϊ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ