Γιάννος Γραμματίδης: Ωχριά η τεχνική Γκέμπελς μπροστά στην Όλγα Γεροβασίλη - Η μόνη λέξη που τους αξίζει είναι ''Ουστ''!

Ο επικεφαλής της κίνησης «Νέα πορεία, Νέα Ελλάδα» έστειλε με sms στα μέσα μια δήλωση μετά την χθεσινή απόφαση του ΣτΕ για τον νόμο Παππά.

 

Ολόκληρο το κείμενο: 

Η αρχή της διάκρισης των εξουσιών λειτούργησε χθές πανηγυρικά στην Ελλάδα με την κήρυξη ως αντισυνταγματικού του νόμου Παππά και την ανάκληση κάθε σχετικής πράξης! Η αντίδραση όμως της κυβέρνησης δια της εκπροσώπου της κατέδειξε την ολοκληρωτικού και αντιδημοκρατικού χαρακτήρα συμπεριφορά της στην χειρότερη εκδοχή της. Ωχριά η τεχνική Γκαιμπελς μπροστά της αφού προσπάθησε να ισχυρισθεί, ανάμεσα σε αλλα, οτι η απόφαση του ΣΤΕ ειναι και αντικοινωνική αφού ακυρώνει μιά σειρά κοινωνικών μέτρων που δήθεν θα ελάμβανε η κυβέρνηση στη βάση διάθεσης των χρημάτων που εισέπραξε κατ εφαρμογή του παράνομου νόμου της.

Ακόμη και με αυτό αποκρύπτει εσκεμμένα  οτι τα χρήματα αυτά οι θεσμοί ξεκαθάρισαν οτι θα πήγαιναν μόνο για την εξυπηρέτηση του χρέους της χώρας. Ψέμματα, αλαζονεία, αυταρχισμός, έλλειψη σεβασμού στη Δικσιοσύνη και στο Σύνταγμα της χώρας τού οποίου οι σημερινοί κυβερνώντες ισχυρίζονταν μετεκλογικά οτι αποτελούσαν δήθεν κάθε του λέξη!

Οι Ελληνες πολίτες καλούνται ηδη να αντιδράσουν σε όλα αυτά και να στείλουν σπίτι τους τα δήθεν αυτάρεσκα κουτσαβάκια του Μαξίμου. Η μόνη λέξη που τούς αξίζει ειναι το "Ούστ".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ