26χρονος καλλονός κάλεσε στο σπίτι του ζευγάρι για να κάνουν έρωτα & πέθανε μπροστά τους από ecstasy

O 26χρονος καλλονός body builder  Jordan Gratwick  κάλεσε στο σπίτι του ένα ζευγάρι που γνώρισε σε παμπ για να κάνουν ερωτικά παιχνίδια. 

Όταν όμως ο Jordan ζήτησε από τους Laima Sinka και Brandon να κάνουν σεξ κι εκείνος να τους βλέπει δημιουργήθηκε ένταση...

Ο bodybuilder άρχισε να την αγγίζει. Τότε ο φίλος της του είπε να μην αγγίζει και βγήκαν στον κήπο να μιλήσουν. "Ο Jordan στεκόταν στην πόρτα. Ήθελα να φύγω αλλά ο Jordan με απέτρεψε. Φαίνεται πως δεν άκουγε. Έπιασε τον Brandon από τον λαιμό. Ήταν πολύ τρομακτικό γιατί πίστευα ότι θα τον σκοτώσει και θα με βιάσει"

Οι δύο άντρες βγήκαν προς τα έξω όταν τελικά ο Jordan Gratwick έπεσε στο έδαφος. "Απλά κοίταζε τα μάτια μου και δεν ανταποκρινόταν. Πήρα τα χέρια του από πάνω μου και έφυγε. Λίγο αργότερα έπεσε κάτω. Πήγα να τον βοηθήσω. Είχε μελανιάσει και έβγαζε αφρούς από το στόμα", δήλωσε ο Brandon Hersey στην Mirror.

Αμέσως η Laima έτρεξε στο σπίτι και ξύπνησε τον πατέρα του 26χρονου για να βοηθήσει μέχρι να φτάσουν οι διασώστες. Δεν κατάφεραν όμως να τον σώσουν. Από τις εξετάσεις προέκυψε ότι είχε υπήρχε μεγάλη ποσότητα MDMA στο αίμα του. Η κοπέλα του 26χρονου Elizabeth Reynolds κατέθεσε πως έπαιρνε διάφορα στεροειδή και είχε ραντεβού για να τον βοηθήσουν με το πρόβλημα αλκοολισμού.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ