Ταινίες εβδομάδας: Ο ''παράξενος'' Μπένεντικτ Κάμπερμπατς & η σέξι Ρέιτσελ Βάις στις οθόνες του σινεμά

Πέπτη σήμερα και όλοι οι σινεφίλ ξεχύνονται στα σινεμά!!! 
 

Voila οι ταινίες με τα trailers τους:
 

Doctor Strange

Από το σύμπαν της Marvel έρχεται ο «Doctor Strange», η ιστορία του παγκοσμίως διάσημου νευροχειρουργού, Dr. Stephen Strange, του οποίου η ζωή αλλάζει ριζικά όταν ένα τρομερό αυτοκινητιστικό ατύχημα του στερεί τη χρήση των χεριών του. Όταν η παραδοσιακή φαρμακευτική ιατρική αποτυγχάνει, ψάχνει για βοήθεια και ελπίδα σε έναν αναπάντεχο τόπο: ένα μυστηριώδες μέρος γνωστό ως Kamar-Taj. Γρήγορα αντιλαμβάνεται ότι αυτό δεν είναι ένα απλό κέντρο ανάρρωσης, αλλά η πρώτη γραμμή μάχης ενάντια στις αόρατες σκοτεινές δυνάμεις που απειλούν να καταστρέψουν την πραγματικότητα μας. Τώρα, ο Strange –εξοπλισμένος με καινούργιες μαγικές ικανότητες- αναγκάζεται να επιλέξει αν θα επιστρέψει στην προηγούμενη ζωή του ή θα την αφήσει για να υπερασπιστεί τον κόσμο ως ένας παντοδύναμος μάγος. Ένας υπέροχος Μπένεντικτ Κάμπερμπατς που δεν πρέπει με τίποτα να χάσουμε.

Toni Erdmann

Μια ταινία, φόρος τιμής στη σχέση πατέρα και κόρης. Ο αιώνια πλακατζής Γουίνφριντ λατρεύει να ενοχλεί την κόρη του. Τρυπώνει στη ζωή της και αυτή ενοχλημένη του ζητά να σταματήσει. Τότε γνωρίζει το alter ego του Γουίνφριντ, εξίσου περίεργο, τον Τόνι Ερντμαν. Τόσο αστείο όσο και δραματικό, και σύμφωνα με ξένα μέσα, η ευρωπαϊκή ταινία της χρονιάς.

Άγνωστοι

Η Ρέιτσελ Βάις και ο Μάικλ Σάνον πρωταγωνιστούν στην πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Τζόσουα Μάρστον (The Forgiveness of Blood) με διευθυντή φωτογραφίας τον Χρήστο Βουδούρη του «Πριν τα Μεσάνυχτα» και των «Αλπεων». Άγνωστοι που είναι γνωστοί και ένα μυστήριο που πρέπει να λυθεί. Η λύση; Δεν θα στην πω εγώ, να πας σινεμά.

Η Μεγάλη Αναμονή


 
Η Ανα, λόγω ενός απρόοπτου συμβάντος, περνά μοναχικά τις ημέρες της μέχρι που εμφανίζεται η Ζαν, η κοπέλα του γιου της, Τζουζέπε, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος την κάλεσε στην Σικελία, με σκοπό να περάσουν τις διακοπές τους μαζί. Η Ανα μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζε καν την ύπαρξή της. Οι δύο γυναίκες θα γνωρίσουν η μία την άλλη καλύτερα. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Ζιλιέτ Μπινός, σε άλλη μία εξαιρετική ερμηνεία.

Όλγα


 
Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της Ολγα Μπενάριο Γκούτμαν Πρέστες, μια γυναίκα-σύμβολο, θύμα του βραζιλιάνικου φασισμού και των ναζί. Είναι η επίσημη υποβολή της Βραζιλίας για το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ