Ανείπωτη τραγωδία: 48χρονη πέθανε μπροστά στα μάτια των παιδιών της - Έπεσε από αερόστατο

Μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών της και του άντρα της πέθανε η 48χρονη Susan Astle όταν έπεσε το αερόστατο που επέβαινε λόγω των ισχυρών ανέμων.
 

Η άτυχη γυναίκα έπεσε ύψος 6 μέτρων όταν το αερόστατο συνετρίβη & ενώ ετοιμάζονταν να προσγειωθούν. Η 48χρονη βρισκόταν με τον άντρα της και τους δύο μικρούς της γιους σε οικογενειακές διακοπές στη νότια Αφρική όταν συνέβη το τραγικό δυστύχημα 

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά κατέληξε την επόμενη μέρα από σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Μια 4χρονη υπέστη επίσης σοβαρά τραύματα μετά την πτώση από το αερόστατο. Μεταφέρθηκε σε ειδική μονάδα στο Γιοχάνεσμπουργκ όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, γράφει η Dailymail

Η 48χρονη και το 4χρονο κοριτσάκι ήταν οι μοναδικοί από τους επιβαίνοντες που έπεσαν από το καλάθι του αερόστατου που μετέφερε 14 ακόμα ανθρώπους πριν ακόμα συντριβεί. Οι επιζώντες περιγράφουν ότι προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να κρατηθούν ενώ το αερόστατο έπεσε σε δέντρα και θάμνους πριν χτυπηθεί ξανά από τους ισχυρούς ανέμους.

"Ο άνεμος μας παρέσυρε. Πέσαμε πάνω σε θάμνους και βράχια πριν τελικά προσγειωθούμε ανάμεσα σε 2 δέντρα. Έπρεπε να κρατηθούμε για να ζήσουμε", θυμάται η 70χρονη Olivia Denny. "Το καλάθι είχε γύρει ενώ βρισκόταν 6 μέτρα πάνω από το έδαφος εξαιτίας των ισχυρών ανέμων. Η γυναίκα και το παιδί έπεσαν πριν τη συντριβή. Η γυναίκα μεταφέρθηκε από τον άντρα της και τους δύο γιος τους στη νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τη σώσουν. Είναι μια φοβερή τραγωδία".

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ