Παρουσιάστρια σε ρόλο Ελληνίδας Θεάς - Η Μαριαλένα Ανδρέου όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

   Από τη Γαλλική Φιλολογία στα πλατό της τηλεόρασης. 

Η παρουσιάστρια του Ε Μαριαλένα Ανδρέου που ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία το φλερτ με τον τηλεοπτικό φακό σήμερα διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Από διαφημιστικά σποτ όπου πρωταγωνίστησε σε παιδική ηλικία, βρέθηκε να σπουδάζει στη Γαλλική Φιλολογία αλλά ως φαίνεται η ίδια είχε άλλα σχέδια στο μυαλό της.

Μπαίνει φοιτήτρια ακόμη στο χώρο της τηλεόρασης στο Mad ενώ λίγο αργότερα ακολουθούν συνεργασίες με τηλεοπτικές παραγωγές με αντικείμενο τη ψυχαγωγία την οποία και αγαπά ιδιαίτερα όπως η ίδια λέει. Μία μεγάλη όμως ανατροπή γίνεται πριν περίπου τρία χρόνια όταν παίρνει τα ηνία παρουσίασης δικής της εκπομπής μουσικού περιεχομένου στο Ε παρουσιάζοντας τα δέκα καλύτερα τραγούδια γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία. Η κλασσική ελληνική ομορφιά της και το ταμπεραμέντο της θα γοητεύσουν γνωστό συγγραφέα που ασχολείται με έρευνα της αρχαίας Ελλάδας και θα της προτείνει να γίνε η μούσα του.

Έτσι η Μαριαλένα βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στο Ναό της Αρτέμιδας για μία ιδιαίτερη φωτογράφιση που αφορά σε εξώφυλλο βιλίου ιστορικού περιεχομένου το οποίο θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και μάλιστα στη Γαλλία.

"Η απόκαλυψη της Αρχαίας Ελληνικής Μυθολογίας" θα είναι ο τίτλος του βιβλίου που ασχολείται με την προβολή της χώρας στο εξωτερικό. Η Μαριαλένα για τις ανάγκες της φωτογράφισης μεταμορφώθηκε σε Ελληνίδα Θεά. Το αποτέλεσμα, υπέροχο. Μένει με αγωνία να δούμε πως θα το υποδεχτεί και η αγορά του εξωτερικού... Καλή της επιτυχία...

Ρεπορτάζ: Στρατής Λιμνιός

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ