Αυτή είναι η νεαρή Ελληνοκαναδέζα καλλονή Μαρία Αυγεροπούλου που πρωταγωνιστεί σε ταινίες του Χολυγουντ & τώρα στο Tracers: μάτια πράσινα, σιλουέτα ελαφίνας !

Η Ελληνοκαναδή ηθοποιός Marie Avgeropoulos έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για την ταινία “Tracers”, στην οποία συμμετέχει και ο γνωστός από το “Twilight”, Taylor Lautner.

Η Ελληνοκαναδή ηθοποιός Marie Avgeropoulos έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για την ταινία “Tracers”, στην οποία συμμετέχει και ο γνωστός από το “Twilight”, Taylor Lautner.



Όπως γράφει το hollywood.greekreporter.g, οι δυο ηθοποιοί εθεάθησαν μαζί στην Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην περιοχή.



Η Avgeropoulos υποδύεται την Nikki στην ταινία, ένα θρίλερ δράσης μου περιστρέφεται γύρω από έναν ταχυδρόμο με ποδήλατο (Taylor Lautner) που καταζητείται από την μαφία και καταφεύγει τελικά στον κόσμο του parkour -έναν κόσμο μη ανταγωνιστικά πειθαρχημένο, βασισμένο στην χρησιμότητα, την πρόοδο, την σωματική αντοχή, αλλά και στις πνευματικές και συναισθηματικές δυνατότητες – μετά από την συνάντηση του με μια άγνωστη (Marie Avgeropoulos).



Η Avgeropoulos γεννήθηκε και μεγάλωσε στις όχθες της λίμνης Superior του Thunder Bay, στο Ontario, στον Καναδά και είχε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία στο χώρο της υποκριτικής σε ηλικία 21ετών, ότανπαρευρέθηκε σε μια ανοικτή οντισιόν στο Vancouver  ενώ πολύ σύντομα προσέλαβε και έναν ατζέντη.



Η Ελληνοκαναδή καλλονή  έκλεισε τον πρώτο σημαντικό ρόλο της στο “I Love You, Beth Cooper”, ενώ εμφανίστηκε επίσης στην ταινία “The Inbetweeners”, η οποία γυρίστηκε στην Ελλάδα, όπως και στο “50/50.” Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές στις οποίες και οι “Supernatural”, “90210” και “Human Target.”



Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί η φήμη πως η Avgeropoulos και  ο Lautner έχουν έρθει πολύ κοντά και εκτός γυρισμάτων. Καθώς οι δυο τους εντοπίστηκαν να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους  κάνοντας χαλαρά παρέα στη Νέα Υόρκη, με την Avgeropoulos να χρησιμοποιεί τις πατερίτσες της μετά τον πρόσφατο τραυματισμό στο πόδι της.



Τέλος να πούμε πως η ταινία “Tracers” πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ