Ο Γιουσέιν Μπολτ ετοιμάζεται για μια νέα καριέρα στο ποδόσφαιρο - Με ποια ομάδα της Ευρώπης ξεκίνησε προπονήσεις

Τέλος στην μεγάλη του καριέρα στους δρόμους ταχύτητας ετοιμάζεται να βάλει ο Γιουσέιν Μπολτ, που αποφάσισε να ζήσει το παιδικό όνειρό του και να γίνει, επιτέλους, επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Ήδη ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο βρίσκεται σε επαφές με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και ετοιμάζεται να κάνει δύο ημέρες προπονήσεις με τον τεχνικό της ομάδας, Τόμας Τούχελ. Ωστόσο το μεγάλο του όνειρο είναι να αγωνιστεί στην Βρετανία και στην αγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Για μένα το να παίξω στην Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ, θα είναι ένα όνειρο που θα γινόταν πραγματικότητα. Θα ήταν επικό»

Προσφάτως ο Μπολτ είχε συναντηθεί με τον Ζοσέ Μουρίνιο στο Ολντ Τράφορντ και αστειευόμενος είπε ότι ακόμα περιμένει τηλέφωνο από τον προπονητή των «κόκκινων διαβόλων». 

«Δεν μου έχει κάνει τηλέφωνο ακόμη, αλλά ξέρει ότι πλησιάζει. Νομίζω περιμένει μετά τους Ολυμπιακούς. Είμαι πολυ χαρούμενος. Νομίζω ότι ήταν καλή η επιλογή του. Ο Μουρίνιο είναι νικητής. Πραγματικά το πιστεύω. Δουλεύει σκληρά για να κατακτά τίτλους και αυτό ακριβώς χρειαζόταν η Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ αυτή τη στιγμή. Χτίζει μία ομάδα και ανυπομονώ να δω μεγάλους παίκτες».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ