Good News: 26χρονος Σκοπελίτης έπιασε ροφό - γίγας 18 κιλών - Δείτε φωτό

Δεινός ψαροντουφεκάς ο 26χρονος Σκοπελίτης Γιώργος Θεολόγου, ο οποίος έπιασε πρόσφατα ροφό 18 κιλών και απέσπασε το γενικό θαυμασμό για το εντυπωσιακό... τρόπαιο που προσέθεσε στη συλλογή του. 

Ο νεαρός Σκοπελίτης, ασχολείται με το αγαπημένο του χόμπι, χειμώνα – καλοκαίρι «150 μέρες το χρόνο», όπως αναφέρει ο ίδιος χαρακτηριστικά, για να προσθέσει ότι «είναι συναρπαστική εμπειρία και τρόπος ζωής ταυτόχρονα». Ο δεινός ψαροντουφεκάς, ο οποίος έχει πιάσει μαγιάτικο 30 κιλών, ροφούς άνω των 20 κιλών και πολλά ακόμη μεγάλα ψάρια, ασχολείται πολλά χρόνια με το ψαροντούφεκο, και γνωρίζει τα μυστικά της θάλασσας, όπως αποδεικνύεται, εξάλλου, σε καθημερινή σχεδόν βάση...

O νεαρός ψαροντουφεκάς επεσήμανε ότι «τα τελευταία έντεκα χρόνια ασχολούμαι χειμώνα – καλοκαίρι με το ψαροντούφεκο και είναι συναρπαστική η διαδικασία να κυνηγάς το ψάρι. Μόνο και μόνο που το βγάζεις με μια ανάσα, είναι πραγματικά μαγικό. Μου αρέσει πολύ το ψαροντούφεκο και βοηθάει παράλληλα το μέρος που μένω» προσθέτει ο ίδιος.

Ο ροφός με τον οποίο εικονίζεται ο Γιώργος Θεολόγου, αλιεύτηκε στην περιοχή της Σκοπέλου, σε βάθος 28 περίπου μέτρων και αποτέλεσε λουκούλλειο γεύμα για όσους είχαν την τύχη να τον γευτούν. «Ο μισός φαγώθηκε από την παρέα ψητός σε φέτες και ο υπόλοιπος έγινε σούπα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο νεαρός Σκοπελίτης, ο οποίος έχει αποσπάσει το θαυμασμό των κατοίκων της Σκοπέλου για την αλιευτική του δεινότητα ως ψαροντουφεκάς.

Πηγή: taxydromos.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ