24χρονη πήρε φόρεμα από τα Zara & βρήκε στην φόδρα.... ποντίκι: Σάλος με τις φωτό από το τρωκτικό

Μια 24χρονη από την Νέα Υόρκη  βρήκε, όπως υποστηρίζει η ίδια, ένα νεκρό ποντίκι μέσα στη φόδρα του φορέματος που μόλις είχε αγοράσει από ένα κατάστημα της δημοφιλούς αλυσίδας καταστημάτων ρουχισμού Zara και όπως ήταν λογικό έπαθε σοκ!

Η Cailey Fiesel, φοιτήτρια στο Μανχάταν, αγόρασε το μαύρο φόρεμα για 40 δολάρια από κατάστημα στο Greenwich του Connecticut τον Ιούλιο. Λίγες εβδομάδες αργότερα, όταν το φόρεσε για πρώτη φορά στο χώρο εργασίας της παρατήρησε, όπως λέει, μια «ενοχλητικά έντονη δυσωδία» να αναδύεται από.... το ρούχο.   «Παρόλο που σηκωνόταν από το γραφείο της και περπατούσε τριγύρω, ήταν αδύνατον να ξεφύγει η μυρωδιά», αναφέρεται χαρακτηριστικά μέσα στην σχετική μήνυση που κατέθεσε τη Δευτέρα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν, γράφει η Independent

«Ένιωσα κάτι να με αγγίζει στο πόδι και νόμιζα πως είναι κλωστή από το γαζί του φορέματος. Μετά έπιασα το στρίφωμα του ρούχου και είδα πως δεν ήταν κλωστή, αλλά ένα ποντίκι» είπε χαρακτηριστικά.. «Πάγωσα & παρέλυσα από το φόβο μου. Είχα πάθει σοκ. Τα μάτια μου είδαν το ποντίκι, αλλά το μυαλό μου μού έλεγε πως δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο», εξηγεί η ίδια.          

Η Fiesel κατέθεσε χθες μήνυση, στην οποία υποστηρίζει πως υπέφερε από συναισθηματικό στρες και απέκτησε επίσης ένα μεγάλο εξάνθημα, το οποίο διαγνώστηκε ως ασθένεια που προκλήθηκε από κάποιο τρωκτικό. Η ετικέτα του ρούχου γράφει πως φτιάχτηκε στην Τουρκία.  

Ο δικηγόρος της Adam Deutsch διαθέτει ως πειστήριο και το εν λόγω τρωκτικό, το οποίο φυλάσσεται σε μια αεροστεγώς σφραγισμένη σακούλα για να χρησιμοποιηθεί στη δίκη. Ο ίδιος είπε στην εφημερίδα πως προσπάθησε να πετύχει εξωδικαστικό συμβιβασμό με την εταιρία αλλά τα Zara αρνήθηκαν.    

Εκπρόσωπος του Zara ΗΠΑ είπε πως η εταιρία «γνωρίζει για τη μήνυση και ερευνούμε περαιτέρω την υπόθεση» και τονίζει πως ο όμιλος καταστημάτων «έχει αυστηρούς κανόνες ασφαλείας και υγιεινής».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ