Οι χωρισμένοι γιορτάζουνε...τα Χριστούγεννα: Γιατί είναι ωραίο να είσαι single στις γιορτές

Μια χρονιά που χωρίσατε λίγο πριν τα Χριστούγεννα, όλοι σας οι φίλοι ήταν δεσμευμένοι και μοναδική παρέα σας ήταν το μαξιλάρι που παίρνατε αγκαλιά για να δείτε χριστουγεννιάτικες κομεντί που σας ψυχοπλακώναν ακόμη περισσότερο.

Τα πράγματα δεν ήταν ωστόσο και τόσο μαύρα όσο τα βλέπατε, αν το σκεφτείτε από διαφορετική σκοπιά. Αυτοί είναι οι λόγοι:

  • Δεν χρειάζεται να αγωνιάτε και να σπάτε το κεφάλι σας για να βρείτε το τέλειο δώρο, εκτός κι αν πρόκειται φυσικά για τα μέλη της οικογένειάς σας (ή τον εαυτό σας). Και στις δύο περιπτώσεις, αξίζει 100% ο κόπος. 
  • Δεν υπάρχουν συναντήσεις με γονείς και συγγενείς - κάτι που είναι πάντα δύσκολο και αμήχανο (ας είμαστε ειλικρινείς).
  • Μπορείτε να περάσετε τον χρόνο σας παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια με την οικογένειά σας, βλέποντας ταινίες δικής σας επιλογής, πηγαίνοντας για καφέ με τους φίλους που εσείς επιθυμείτε και γενικότερα να κάνετε οτιδήποτε εσείς θέλετε. Επειδή χωρισμός σημαίνει απόλυτη ελευθερία!

  • Δεν υπάρχει κανένας συμβιβασμός στα σχέδια ή τα ταξίδια. Μπορείτε να περάσετε τις διακοπές με τους δικούς σας φίλους και τη δική σας οικογένεια. Ή μπορείτε ακόμη και να πάτε μια εκδρομή μόνη σας, κάτι που φαντάζει υπέροχο, αν θέλετε τη γνώμη μου!
  • Είναι μια καλή στιγμή να σκεφτείτε τι θέλετε και τι δεν θέλετε από μία σχέση.
  • Είστε απολύτως ελεύθεροι να φλερτάρετε με όποιον/όποια θέλετε χωρίς κανείς να σας ζητήσει εξηγήσεις, να κάνει σκηνή ή να νιώσετε ενοχές.

  • Θα έχετε αρκετό χρόνο να μιλήσετε για τον εαυτό σας, την καριέρα σας, το φοβερό project που σας ανέθεσε ο εργοδότης σας όταν οι συγγενείς σας θα σας ρωτήσουν πώς πάει η σχέση σας και πότε επιτέλους θα σας δούνε νυφούλα – αυτό είναι αναπόφευκτο, δυστυχώς!
  • Πάντα υπάρχουν οι πρώην σας που στο άκουσμα του χωρισμού σας, το πιθανότερο είναι να κάνουν σενάρια επανασύνδεσης. Σύμφωνα με το baby.gr, μια επανασύνδεση βέβαια με τον/ την πρώην σας, δεν πρόκειται να λύσει τα υπαρξιακά σας προβλήματα, μπορεί απλά να σας κάνει να περάσετε καλά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ