Το πρώτο e- branch της Τράπεζας Πειραιώς είναι γεγονός - Η νέα εποχή στις συναλλαγές

Η Τράπεζα Πειραιώς εισάγει, πρώτη στην ελληνική αγορά, ένα νέο μοντέλο, πλήρως αυτοματοποιημένου ηλεκτρονικού καταστήματος (e-branch), σε τρία σημεία στο Λεκανοπέδιο Αττικής. 

Το πρώτο e-branch, που βρίσκεται στη συμβολή των Λεωφόρων Αλεξάνδρας και Κηφισίας, άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, ενώ τα άλλα δύο θα λειτουργήσουν σταδιακά μέχρι τέλος του έτους στις περιοχές Χαλανδρίου και Σπάτων (McArthurGlen) αντίστοιχα.

Στόχος της Τράπεζας ήταν να δημιουργήσει Καταστήματα Σύγχρονης Τραπεζικής Εμπειρίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της και τη βελτίωση της συνολικής τους εμπειρίας μέσω της παροχής πρωτοποριακών υπηρεσιών. Συνδυάζοντας μοναδικά τη σύγχρονη αρχιτεκτονική και τις τεχνολογικές καινοτομίες σχεδίασε και υλοποίησε ένα φιλικό, οικείο και μοντέρνο περιβάλλον που παρέχει έξυπνες τραπεζικές υπηρεσίες και ολοκληρωμένο φάσμα συναλλαγών. 

Τα νέα καταστήματα θα λειτουργούν τις καθημερινές με διευρυμένο ωράριο, καθώς και το Σάββατο, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και το πελατοκεντρικό πρόσωπο που υιοθετεί εδώ και χρόνια η Τράπεζα Πειραιώς.

Τόσο οι ιδιώτες όσο και οι επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους με ασφάλεια, ταχύτητα και ευκολία καθώς δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις και ψηφιακές δεξιότητες. Καθ’ όλη τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας των e-branches θα υπάρχει διαθέσιμο προσωπικό, στο οποίο οι πελάτες θα μπορούν να απευθύνονται για οποιαδήποτε απορία, να ενημερωθούν για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, να εκπαιδευτούν στη χρήση των μηχανημάτων & ψηφιακών υπηρεσιών της Τράπεζας καθώς και να βοηθηθούν σε κάθε τους συναλλαγή.

Ορισμένες από τις πρωτοποριακές υπηρεσίες του e-branch είναι:
    «Ταμίας από απόσταση», όπου ο πελάτης μπορεί να εκτελέσει, μέσω video κλήσης με έμπειρο ταμία της Τράπεζας, τουλάχιστον το 90% των προσφερόμενων συναλλαγών παραδοσιακού ταμείου, με την ίδια ευκολία και απλότητα
    Άμεση έκδοση και παραλαβή prepaid gift card (προπληρωμένη κάρτα) από το ειδικό μηχάνημα 
    Άμεση ενημέρωση βιβλιαρίου 
    Απομακρυσμένη εγγραφή στο internet banking (Remote registration) μέσω του σημείου τηλεφωνικής εξυπηρέτησης που υπάρχει στο κατάστημα.
    Χρήση των διαθέσιμων, στο κατάστημα, ηλεκτρονικών συσκευών (PC & tablets) για γνωριμία και εξοικείωση με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Τράπεζας (Digital zone)
    Γνωριμία με προϊόντα και υπηρεσίες των διαφόρων συνεργατών της Τράπεζας (Exhibition area)
    Πραγματοποίηση συναντήσεων για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στον ειδικό χώρο του meeting room
    Πραγματοποίηση 24/7 καταθέσεων, αναλήψεων και πληρωμών στα μηχανήματα ATM & easypay kiosk που βρίσκονται σε εσωτερικό χώρο 

Επιπλέον των παραπάνω, για τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες προσφέρονται:
    Κατάθεση επιταγών στο «Ταμείο από απόσταση»
    Άμεση καταμέτρηση και κατάθεση χαρτονομισμάτων 
    Άμεση καταμέτρηση και κατάθεση κερμάτων.

Ταμίας από απόσταση 
Ο «Ταμίας από απόσταση» σε κάθε e-branch αποτελεί τη μεγαλύτερη καινοτομία για την ελληνική τραπεζική αγορά και μία από τις μεγαλύτερες σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Παρέχει τη δυνατότητα 
στους πελάτες της Τράπεζας να πραγματοποιούν πάνω από 90% του συνόλου των συναλλαγών 
ενός παραδοσιακού ταμείου με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου ταμία μέσα από video κλήση. 
Οι συναλλαγές που μπορούν να πραγματοποιούνται είναι: ανάληψη και κατάθεση μετρητών, ενημέρωση υπολοίπου, κατάθεση επιταγών, μεταφορά χρημάτων για εξόφληση προμηθευτών, πληρωμή λογαριασμών και οφειλών της επιχείρησης, πληρωμή εταιρικών καρτών και δανείων, κ.ά.

Η Τράπεζα Πειραιώς θα ανοίξει σταδιακά και άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα σε επιλεγμένα σημεία εξυπηρέτησης, σε πανελλαδική κλίμακα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ