2016: Αυτές είναι οι χώρες με τους πιο χαρούμενους & πιστούς εργαζόμενους στον κόσμο


Ξεχώρισαν για την ασφάλεια & τις ίσες ευκαιρίες στο εργατικό δυναμικό τους οι πιο κάτω χώρες

Ποιες χώρες διαθέτουν το πιο χαρούμενο εργατικό δυναμικό;
Κυκλοφόρησε ο ετήσιος Δείκτης Ευτυχίας από την  συμβουλευτική εταιρεία ανθρώπινου δυναμικού Universum, σύμφωνα με το furtunegreece.com

Το αποτέλεσμα προέκυψε έπειτα από έρευνα σε 200.000 νέους επαγγελματίες από 57 αγορές, όσον αφορά την ικανοποίηση, την προθυμία και την αλλαγή θέσεων στο χώρο εργασίας τους.

Δείτε παρακάτω ποιες χώρες ξεχώρισαν:

ΟΛΛΑΝΔΙΑ


Επειδή η Ολλανδία αναγνωρίζει ότι η εργασία είναι κουραστική, η χώρα διαθέτει αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές στον αριθμό των ωρών εργασίας. Σύμφωνα με το νόμο περί ωρών εργασίας, ένας εργαζόμενος μπορεί να εργαστεί κατ ‘ανώτατο όριο 9 ώρες την ημέρα, και οι μέγιστες ώρες την εβδομάδα έχουν οριστεί σε 45

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ


Δεν είναι μόνο η μελέτη της Universum που αναφέρει ότι οι Φινλανδοί είναι ευτυχισμένοι με τη δουλειά τους. Έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διαπίστωσε ότι μόνο το 4,7% του πληθυσμού της Φινλανδίας είναι δυσαρεστημένο με την εργασία του, τη χαμηλότερη βαθμολογία στην ΕΕ.

ΒΕΛΓΙΟ


Το εργατικό δυναμικό στο Βέλγιο σπάνια αναζητά μία νέα απασχόλησης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η χώρα διαθέτει το υψηλότερο ποσοστό ικανοποίησης στο χώρο εργασίας στον κόσμο.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ


Το εργατικό δυναμικό της μικρής αυτής χώρας είναι το πιο ευτυχισμένο στην Ανατολική Ευρώπη, σύμφωνα με την Universum.

ΤΣΕΧΙΑ


Η Τσεχία προσφέρει εκτός από έναν καλό μισθό, σταθερότητα και ηρεμία στους εργαζομένους της.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ


Η Γερμανία θεωρείται η βιομηχανική δύναμη της Ευρώπης. Οι κάτοικοι της χώρας είναι πλήρως ικανοποιημένοι με το εργασιακό περιβάλλον καθώς δραστηριοποιούνται σε μία από τις ισχυρότερες οικονομίες στην Ευρώπη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ