Αγγελική Νικολούλη: Τι υπαινίχθηκε με το "καλησπέρα" της; Θα την βρει το 2017 σε άλλο κανάλι;

Ένα τελεσίγραφο στον Alpha, με τον δικό της τρόπο, έστηλε η Αγγελική Νικολούλη για τον προγραμματισμό της εκπομπής "Φώς στο Τούνελ".

Ο λόγος της καθυστέρησης έναρξης της εκπομπής είναι οι προγραμματισμένες παιδικές ταινίες του Alpha τα βράδια της Παρασκευής, οι οποίες μετατοπίζουν την έναρξη της εκπομπής της, με το πιο πρόσφατο "Φως στο Τούνελ" να ξεκινά τα μεσάνυχτα!

Με την έναρξη της εκπομπής , η Αγγελική Νικολούλη έστειλε το μήνυμά της προς πάσα κατεύθυνση: «Αυτοί φίλοι μου είναι η τελευταία εκπομπή όχι μόνο για το 2016, αλλά και για τη 12η νυχτερινή ώρα. Με τη νέα χρονιά θα βρούμε πάλι τους κανονικούς ρυθμούς μας, γιατί αν συνεχίσουμε έτσι, μετά από 21 χρόνια -για να κάνω και λίγο χιούμορ- μας βλέπω να αλλάζουμε τίτλο στην εκπομπή και αντί για φως να μιλάμε για μαύρα σκοτάδια».

Μάλιστα, αναφέρθηκε στο ζήτημα και στο φινάλε της εκπομπής: «Να ευχηθούμε με το νέο χρόνο να ξανανταμώσουμε εδώ στον Alpha, στην κανονική μας ώρα. Ευχή! Θα ισχύσει… Το λέω γιατί γκρινιάζετε όλοι ότι βγαίνουμε με τα φαντάσματα. Μια χαρά θα πάνε όλα μη μου στεναχωριέστε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ