Ρεπόρτερ προσπάθησε να πουλήσει φωτό του Σουμάχερ από το νοσοκομείο για 1,2 εκ. ευρώ

Μια φωτογραφία του Μίχαελ Σουμάχερ από το κρεβάτι του πόνου προσπάθησε να μοσχοπουλήσει ένας άγνωστος άνδρας σε ευρωπαϊκά ΜΜΕ με ξένα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για το αστρονομικό ποσό του ενός εκατ. λιρών (1,2 εκατ. ευρώ).  

Κάτω από τη... μύτη της μάνατζερ του θρύλου της Formula 1, Σαμπίνε Κεμ και των νοσοκόμων του, ο άνδρας αυτός κατάφερε να αποσπάσει μία φωτογραφία του, την περίοδο της νοσηλείας του.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", ο άνδρας αυτός ήρθε σε επαφή με πολλά ευρωπαϊκά ΜΜΕ προκειμένου να πουλήσει μία φωτογραφία που τον δείχνει σε απόσταση αναπνοής στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Τα γερμανικά ΜΜΕ πάντως επισημαίνουν ότι ο άγνωστος άνδρας έχει στην κατοχή του κι άλλες φωτογραφίες.   

Η εκπρόσωπος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Σαμπίνε Κεμ, επιβεβαίωσε την ύπαρξη της φωτογραφίας αλλά και την έναρξη της έρευνας επισημαίνοντας ότι ήδη έχει γίνει σχετική καταγγελία.

Γερμανικά μέσα που επικαλούνται την Εισαγγελία της Βάδης-Βυρτεμβέργης, αναφέρουν ότι υπάρχει έρευνα σε εξέλιξη κι ότι σύμφωνα με πηγές,  ο... μαυραγορίτης ζητούσε το ποσό του ενός εκατ. ευρώ.

Ο πρώην οδηγός της Formula 1 αναρρώνει στο σπίτι του στη Γενεύη μετά από ένα σοβαρό ατύχημα στο σκι στις 29 Δεκεμβρίου του 2013 στις Ελβετικές Άλπεις όπου είχε ως συνέπεια να βρίσκεται επί έξι μήνες σε τεχνητό κώμα. Υπενθυμίζεται πως, και το 2014 είχαν γίνει προσπάθειες να απαθανατιστεί ο θρύλος της F1 στο κρεβάτι του πόνου, με ένα δημοσιογράφο να μεταμφιέζεται σε παπά προσπαθώντας να παρεισφρήσει στο δωμάτιο του Γερμανού στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ. 

Είναι ακόμα άγνωστο αν οι επίμαχες φωτογραφίες που τώρα βρίσκονται στη μαύρη αγορά, αφορούν σε εκείνη την περίοδο.Ο "Σούμι " βρίσκεται στο κρεβάτι του ειδικού τμήματος του σπιτιού του στην Ελβετία, που έχει μετατραπεί εδώ και δύο χρόνια σε υπερσύγχρονη πτέρυγα νοσοκομείου.