Kώστας Καραμανλής: Η σπάνια εμφάνιση με τον γιο του & η ομοιότητα του Αλέξανδρου με την Νατάσα Παζαΐτη

Με κεντρικό ομιλητή το τομεάρχη Υποδομών της ΝΔ Κώστα Καραμανλή και παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή έγιναν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της τοπικής της ΝΔ στη Ραφήνα. 

O πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ εμφανίστηκε στην ομιλία και στα εγκαίνια με τον γιο του Αλέξανδρο.

Η ομιλία του βουλευτή Σερρών είχε αναφορές τόσο στον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον Κώστα Καραμανλή, όσο και στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο για ένα αόρατο νήμα που τους συνδέει.

"Ως παράταξη, πάντα επενδύαμε στην αλήθεια. Κι αυτό είναι εγγεγραμμένο στο πολιτικό μας dna από τον ίδιο τον ιδρυτή μας. Θεωρούσε ότι το να τάζεις στο λαό περισσότερες παροχές από αυτές που μπορείς να δώσεις, είναι η χυδαιότερη μορφή δημαγωγίας. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής πάντα το Εθνικό το έβαζε πάνω από το κομματικό συμφέρον. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το 90-93, είπε σκληρές αλήθειες που τελικά δικαιώθηκαν. Την ίδια πολιτική παράδοση συνέχισε ο Κώστας Καραμανλής το 2009, όταν είπε την απόλυτη αλήθεια στον ελληνικό λαό", σημείωσε ο βουλευτής Σερρών και πρόσθεσε:

"Κι αυτό το αόρατο νήμα πολιτικής ευθύνης που χαρακτηρίζει τους ιστορικούς ηγέτες αυτής της παράταξης, κρατάει σήμερα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Συμφωνία Αλήθειας."

Ο κ.Καραμανλής έκανε ειδική μνεία στον πρώην πρωθυπουργό που βρισκόταν στην αίθουσα, λέγοντας:

"Σήμερα, εδώ, έχουμε ανάμεσά μας έναν άνθρωπο, έναν ηγέτη, που συνέχισε αυτήν ακριβώς την πολιτική. Τον Κώστα Καραμανλή, τον πρώην πρωθυπουργό μας. Η διακυβέρνησή του χαρακτηρίστηκε από μεγάλη ανάπτυξη, σημαντικές επενδύσεις, μακρόπνοες τομές, όπως η στρατηγική σχέση με την Κίνα, και μια ευρύτερη γεω-στρατηγική αντίληψη με γνώμονα το «εθνικό συμφέρον». Ο Κώστας Καραμανλής ήξερε να λέει τα μεγάλα όχι εκεί που χρειάζονταν, χωρίς αισθήματα μειονεξίας, όπως νιώθουν πολλοί στην Αθήνα έναντι των «συμμάχων» μας."

 


Απευθυνόμενος προσωπικά στον πρώην πρωθυπουργό του είπε:

"Πρόεδρε σε ευχαριστούμε για όσα έχεις προσφέρει στην Ελλάδα, για όσα έχεις προσφέρει στην παράταξη. Αποτελείς εθνικό κεφάλαιο και για τον τόπο και για την παράταξη. Και βέβαια, σε ευχαριστώ και προσωπικά, που είσαι δίπλα μου από την πρώτη στιγμή που μπήκα στην πολιτική."

Ο τομεάρχης Υποδομών της ΝΔ μάλιστα εκτίμησε ότι: "Αργά ή γρήγορα θα έρθει η ώρα, που και πάλι θα αποδείξουμε πως η Νέα Δημοκρατία είναι η υπεύθυνη δύναμη που μπορεί να κρατήσει με ασφάλεια το τιμόνι. Είναι η πατριωτική δύναμη που οδηγεί σταθερά την Ελλάδα. Που ξέρει να λέει τα μεγάλα Ναι και τα μεγάλα Όχι. Από το μεγάλο Ναι, κόντρα σε όλους τότε, για την ένταξή μας με το σπαθί μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια, ως το περήφανο Όχι του Κώστα Καραμανλή στο Βουκουρέστι!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ