2017 ζώδια - Λέων ετήσιες προβλέψεις για το ζώδιο της φωτιάς & της αισιοδοξίας

Το ωροσκόπιο του 2017 για τους Λέοντες επισημαίνει ότι είναι καιρός για σοβαρή αγάπη και σοβαρή δέσμευση και για να δημιουργήσετε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο για τον εαυτό σας. 

Είστε γενναιόδωροι, ζεστοί και γεμάτοι ζωή, είστε από τη φύση σας γεννημένοι ηγέτες, Λέοντες, με μια εξαιρετική αίσθηση της πίστης και της αξιοπρέπειας. Οι άνθρωποι αισθάνονται άνετα στην παρουσία σας και είναι πιθανό να είστε ένας από τους πιο συμπαθητικούς ανθρώπους στην παρέα.

Είστε σε θέση να παραμένετε συγκεντρωμένοι όταν θέλετε πραγματικά να είστε, ορίζετε στόχους για τον εαυτό σας και τους ακολουθείτε με αφθονία ενέργειας και δράσης. Δεν θα ήταν έκπληξη αν έχετε χρησιμοποιήσει άπειρους καθρέφτες ως διακοσμητικά κομμάτια για το κρησφύγετό σας. Οι Λέοντες έχουν την τάση να είναι ματαιόδοξοι. Παρά τις εγωκεντρικές τάσεις σας, είστε γενναιόδωροι και το είδος του ανθρώπου που είναι φιλικός και ειλικρινής. Ακόμα κι αν μπορεί να γίνεστε λίγο παιδιάστικοι και αυτάρεσκοι κατά καιρούς, ο κόσμος είναι ένα καλύτερο μέρος λόγω της άφθονης λάμψης και ζεστασιάς σας.

Το ωροσκόπιο του 2017 για το ζώδιό σας προβλέπει ότι θα τρέχετε γρήγορα, για να μπορέσετε να συμβαδίσετε με όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σας και στη ζωή γύρω σας, ειδικά στο χώρο της εργασίας και στο σπίτι σας.
Λέοντες, έχετε μεγάλη καρδιά και πάντα θέλετε να είστε υπερήφανοι για τη δουλειά / καριέρα σας και τη ζωή σας στο σπίτι / την οικογένεια. Αλλά κατά τη διάρκεια αυτού του έτους μπορεί να μην έχετε όλο τον έλεγχο που έχετε συνηθίσει να έχετε, για να κρατάτε τα πράγματα με τον τρόπο που θέλετε ή θα θέλατε να είναι.

Δεν έχει σημασία πόσο σκληρά προσπαθείτε να κρατηθείτε από τους παλιούς τρόπους ζωής σας, τα πράγματα απλά δεν πρόκειται να παραμείνουν τα ίδια κατά τη διάρκεια αυτού του έτους. Θα πρέπει να αναγνωρίσετε ότι η ζωή αλλάζει παντού γύρω σας. Δεν έχει να κάνει με το να πετάξετε απλώς ένα παλιό καναπέ ή να αλλάξετε το θέμα των επίπλων σας – πρόκειται για τα συναισθήματά σας. Τα συναισθήματά σας πρόκειται να υποστούν μια τραυματική αλλαγή. Αυτές οι αλλαγές μπορεί να είναι για το καλύτερο, αλλά πάω στοίχημα ότι με τον δικό σας τρόπο σκέψης δεν θα φαίνεται έτσι αρχικά.

Η υπερηφάνεια σας, Λέοντες και η χρυσή σας αύρα, σας βάζουν με βρυχηθμό μέσα στο 2017, καθώς στις 23 Φεβρουαρίου 2017 μια Σεληνιακή έκλειψη εμφανίζεται στον 1ο σας Οίκο. Θα έχετε μεγάλη επίγνωση του τι αντανακλούν οι άλλοι πίσω σε εσάς τώρα. Είναι το πώς σας βλέπουν, ίδιο με το πώς βλέπετε εσείς τον εαυτό σας; Εναλλακτικά, μήπως κάποιος άλλος κλέβει τη δόξα σας, ενώ εσείς τον κάνετε να μοιάζει καλός;

Αυτή η υπερηφάνεια λέει ότι πρέπει να έχετε συνδέσεις που σας βοηθούν, αλλά πρέπει να είναι επίσης ίσες – φίλοι, εραστές και συνεργάτες που να είναι υπερήφανοι για τον εαυτό τους, όσο είναι υπερήφανοι και για εσάς. Βασίζεται σε αυτό η σχέση σας ή ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι υπάρχει μια ανισορροπία, η οποία μπορεί να ήταν εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά εσείς να μην την είχατε δει μέχρι τώρα; Ας ελπίσουμε ότι θα σας αρέσει αυτό που θα δείτε για τον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι. Αν όχι, ο καθρέφτης είναι αμφίδρομος και σας ζητείται να προσαρμόσετε την αντανάκλαση.

Με τη διέλευση του Δία στο Σκορπιό και στον 3ο Οίκο σας από τον Οκτώβριο, η πρόβλεψη για το 2017 δείχνει ότι είναι μια καλή στιγμή για να συνδεθείτε και να περάσετε καλά με τα αδέλφια και τους γείτονές σας. Αυτή θα μπορούσε να είναι η ιδανική στιγμή για να αγοράσετε αυτό το αυτοκίνητο που θέλατε, να φτιάξετε το αυτοκίνητό σας ή να κάνετε αυτά τα ταξίδια που πάντα θέλατε. Η μάθηση είναι διασκεδαστική αυτή την εποχή. Λέοντες, να είστε ανοικτοί στο διάβασμα, τη γραφή και την επέκταση του μυαλού σας αυτούς τους μήνες.

Λέοντες, μπορεί να νιώσετε ότι τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα έχουν μπλοκάρει. Δεν έχουν, απλώς πρέπει να τα διοχετεύσετε εκ νέου ή να αναδιατυπωθούν. Μπορεί να σας περιμένει κάποιου είδους παγκόσμια αναγνώριση, αν είστε έτοιμοι για αυτό. Η κατάσταση της ζωής σας μπορεί να αλλάξει, αν είστε έτοιμοι για αυτό. Θα μπορούσατε να γίνετε διάσημοι ή να αναγνωριστείτε ευρέως για τα ταλέντα σας, αν έχετε προσπαθήσει τα τελευταία 14-20 χρόνια. Αν δεν έχετε εργαστεί για να προωθήσετε τον εαυτό σας στον τομέα σας, τότε μην περιμένετε καμία ανταμοιβή. Επιλέξατε να σπαταλήσετε το χρόνο σας.

Τα τελευταία χρόνια η παρέα του/της συντρόφου σας ήταν διασκεδαστική. Οι δυο σας έχετε περάσει πολύ χρόνο μαζί και έχετε απολαύσει δείπνα, πάρτι, ταινίες, κ.λπ. Μπορεί να έχετε εκτεθεί σε πολλά πολιτιστικά πράγματα και να έχετε περάσει καλά. Κάποιοι από εσάς, Λέοντες, είχατε ευκαιρίες για να χτίσετε μια αυτοκρατορία, να ανοίξετε μια επιχείρηση ή να κάνετε κάτι συνεργατικό. Θα πρέπει να έχει πάει καλά για εσάς. Οι συμφωνίες που κάνατε ήταν καλές, αλλά σύντομα θα πρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε να μείνετε στην πορεία σας ή να αλλάξετε πορεία.

Το ετήσιο ωροσκόπιο για το ζώδιό σας προτείνει να αφιερώσετε κάποιο χρόνο και να κάνετε μια επένδυση στην εικόνα σας και να βεβαιωθείτε ότι είναι ευθυγραμμισμένη με τους στόχους σας. Αν θέλετε να μπείτε σε έναν συγκεκριμένο τομέα για παράδειγμα, πρέπει να δείτε πώς ντύνονται και φέρονται εκείνοι που εργάζονται στον τομέα αυτό. Σκεφτείτε τον εαυτό σας ως ηθοποιό που έχει αναλάβει τον μεγαλύτερό του ρόλο – ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση είναι η ζωή σας! Τι πρέπει να κάνετε για να προβάλετε αυτό το ρόλο πειστικά; Μήπως θα πρέπει να ντύνεστε διαφορετικά, να φαίνεστε διαφορετικά;

Ακόμα και όταν κοινωνικοποιείστε, φανταστείτε ότι έχετε ήδη πετύχει και γίνετε αυτό το πρόσωπο. Πώς αυτό το πιο επιτυχημένο πρόσωπο θα φαινόταν, θα ντυνόταν και θα συμπεριφερόταν; Τώρα, χωρίς να αδειάσετε την τράπεζα, πηγαίνετε και γίνετε αυτό το πρόσωπο! Βυθιστείτε πραγματικά μέσα στο ρόλο, μέχρι να γίνετε αυτός. Μόλις το πιστέψετε και γίνετε αυτό, τα υπόλοιπα απλά θα ακολουθήσουν! Και θα το κάνουν. Νέες επιτυχίες είναι στο δρόμο. Ξεκινήστε τις μηχανές σας τώρα, πριν ο Ήλιος μπει στον 1ο Οίκο σας στις 22 Ιουλίου, και μια ηλιακή έκλειψη φωτίσει αυτό το μέρος που σας περιμένει στο κέντρο της σκηνής στις 21 Αυγούστου. Μέχρι τότε η Αφροδίτη μπαίνει στον 1ο σας Οίκο στις 26 Αυγούστου, και εσείς πιθανότατα θα έχετε ολοκληρώσει τη μετασχηματιστική διαδικασία σας και θα είστε έτοιμοι να αναλάβετε το ρόλο αυτού του νέου σας εαυτού.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Λέοντα για το 2017, η οικογένεια είναι επίσης στο μυαλό σας αυτό το έτος. Οι κοντινοί σας άνθρωποι θα μπορούσαν να σας προσφέρουν μερικές μεγάλες ευκαιρίες, ενδεχομένως να σας διδάξουν κάτι φιλοσοφικό. Μην αφήσετε το πείσμα σας να μπει εμπόδιο, στο να μάθετε πράγματα που μπορεί να αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεστε για τον κόσμο γύρω σας. Ακόμα κι αν δεν έχετε έρθει σε επαφή με την αδελφή ή τον αδελφό σας για πολύ καιρό, θα βρείτε τον εαυτό σας να στρέφετε προς τα αδέλφια σας φέτος, μόλις μπει ο Δίας στον Οίκο σας της οικογένειας. Εάν λαχταράτε μια οικογενειακή επανένωση, η καλύτερη στιγμή θα είναι μετά τις 10 Οκτωβρίου, όταν ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, μπει στον τομέα της οικογένειας. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει μια γέννηση ή θα μπορούσε να σημαίνει μια προσθήκη στο σπίτι σας. Η οικογένεια θα σας διδάξει κάτι στη διάρκεια αυτής της περιόδου, γράφει το astro-live.gr.

*Προβλέψεις για όλα τα ζώδια αναμένονται από το Eirinika 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ