«Σεισμός» στο Χόλιγουντ: Τζ. Κλούνεϊ και Α. Αλαμουντίν «θα ανακοινώσουν σύντομα το διαζύγιό τους» - Πώς έφτασαν στην απόφαση

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Αμάλ Αλαμουντίν να ανακοινώνουν σύντομα το τέλος του γάμου τους.

Αν και έχουν μόλις δύο χρόνια παντρεμμένοι, ο Τζορτζ Κλούνει και η Αμάλ Αλάμουντίν φαίνεται, σύμφωνα με τα Μέσα στις ΗΠΑ, ότι έχουν επιλέξει να ζουν χωριστά το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα μάλιστα με το αμερικανικό OK! Magazine «η Αμάλ και ο Τζορτζ θα ανακοινώσουν σύντομα το διαζύγιό τους, το οποίο θα προκαλέσει σεισμό στο Χόλιγουντ».

Το περιοδικό δεν είναι ούτε το τελευταίο δημοσίευμα που ισχυρίζεται κάτι αντίστοιχο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα περί χωρισμού, ένας από τους λόγους ήταν το γεγονός ότι «η Αμάλ ήθελε να κάνει παιδιά, ενώ ο Τζορτζ όχι».

«Αν και αγαπιούνται πολύ, έχουν συνειδητοποιήσει ότι θέλουν διαφορετικά πράγματα στη ζωή τους» δήλωσε μια πηγή, προσθέτοντας ότι «το αυξανόμενο χάσμα» του ζευγαριού φέρεται να οφείλεται σε διάφορους λόγους.  «Όταν ο Τζορτζ και η Αμάλ έγιναν ζευγάρι, οι φίλοι τους πίστευαν ότι ήταν το τέλειο ζευγάρι. Ωστόσο πλέον οι περισσότεροι περιμένουν την αναγγελία του διαζυγίου τους».

Ο Κλούνεϊ είχε δεχτεί αυξανόμενη πίεση για να κάνει παιδιά και αρχικά είχε συμφωνήσει, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Ωστόσο στην πορεία άλλαξε γνώμη και απογοήτευσε την Αμάλ, υποστηρίζει το άτομο από το στενό περιβάλλον τους.Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι οι απιστίες του Τζορτζ είναι η αιτία για τις άσχημες σχέσεις του ζευγαριού. 
Αν όντως προχωρήσει το διαζύγιο, το κόστος του θεωρείται πως μπορεί να φτάσει στο ποσό των 300 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς η Αμάλ θα δικαιούται μεγάλο μέρος της περιουσίας του Κλούνεϊ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ