Η Χριστουγεννιάτικη φάρσα των υπαλλήλων του Λευκού Οίκου στον Ομπάμα - Τρόμαξε ο πλανητάρχης

Μία γιορτινή φάρσα αποφάσισε να κάνει το προσωπικό του Λευκού Οίκου στον Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος διανύει τις τελευταίες ημέρες της θητείας του ως πρόεδρος των ΗΠΑ.
 

Ο Ομπάμα είχε αποκαλύψει σε μία πρόσφατη συνέντευξή του πως έχει έναν παράλογο φόβο για τους χιονανθρώπους. «Είναι λίγο ανατριχιαστικοί», είχε δηλώσει στο περιοδικό People, προσθέτοντας ότι του θυμίζουν κάποια στοιχεία του «Τσάκι».

 

Όταν μάλιστα, η Μισέλ Ομπάμα είχε αστειευτεί πως θα τοποθετήσει έναν χιονάνθρωπο στο υπνοδωμάτιο τους, ο αμερικανός πρόεδρος είπε πως θα μετακόμιζε σε μια τέτοια περίπτωση.

 

Ωστόσο, τα παραπάνω δεν σταμάτησαν το προσωπικό του Λευκού Οίκου να προσπαθήσει να τον τρομάξει.
Ο επίσημος φωτογράφος του Λευκού Οίκου, Pete Souza, περιέγραψε τη φάρσα:


 
«Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, υπήρχαν τρεις χιονάνθρωποι στον Κήπο των Ρόδων (του Λευκού Οίκου). Αστειευόμασταν λέγοντας ότι θα έπρεπε να τους μετακινούμε κάθε μέρα λίγο πιο κοντά στο Οβάλ Γραφείο, για να δούμε αν κάποιος θα το προσέξει.

 
»Μετά συνειδητοποιήσαμε ότι έχουν πολύ βάρος
για να τους σηκώσουμε εύκολα. Αλλά τελικά, σήμερα το πρωί, λίγο προτού ο πρόεδρος έρθει στο γραφείο, κάποια εξυπηρετικά μέλη του προσωπικού -δεν θα αποκαλύψω ποιοι- μετακίνησαν όλους τους χιονανθρώπους, ώστε ο κάθε ένας να κοιτά από ένα διαφορετικό παράθυρο στο Οβάλ Γραφείο».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ