Gοod news από τον ουρανό του Βόλου: Γέμισε χιλιάδες φαναράκια με ευχές -Φωτό

Με 5.000 φανάρια και τις αντίστοιχες ευχές πραγματοποιήθηκε η φετινή Βραδιά των Φαναριών στην παραλία του Βόλου.Χιλιάδες κόσμου (υπολογίζονται πάνω από 8.000),  επισκέφθηκαν την παραλία της πόλης, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Δήμου Βόλου.

 

Στόχος ήταν να στείλουν τη χριστουγεννιάτικη ευχή τους και να συνδράμουν με ένα συμβολικό ποσό στην προσπάθεια πέντε ιδρυμάτων της πόλης να συλλέξουν χρήματα για την ικανοποίηση των αναγκών ευπαθών ομάδων και αδύναμων οικονομικά συμπολιτών.

Το εντυπωσιακό θέαμα έγινε ορατό από τους κατοίκους του κέντρου της πόλης αλλά και των γύρω περιοχών, ενώ η μετάδοση της εκδήλωσης μέσω των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης του διαδικτύου, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Δημότες όλων των ηλικιών προσέφεραν πρόθυμα ένα μικρό ποσό από το εισόδημα της οικογένειας και χάρη σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια, πολλές από τις ευχές που «ανέβηκαν» στο βολιώτικο ουρανό, θα πραγματοποιηθούν από τα ιδρύματα που φροντίζουν για τις ανάγκες κυρίως των παιδιών αλλά και των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές τους υποχρεώσεις., γράφει το thessaliatv.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ