Made in Greece o Simon Kassianides: O καλλονός Έλληνας ηθοποιός & αντίπαλος του James Bond μίλησε στο Νίκο Μουρατίδη

''Δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων και βρέθηκα να παίρνω brunch στο Hilton με τον Simon Kassianides, τον Έλληνα ηθοποιό, σεναριογράφο και σκηνοθέτη, που ήρθε για διακοπές στην Αθήνα μετά από 23 χρόνια''

O Nίκος Μουρατίδης σε μια συνέντευξη... Made in Greece!

Πως και το αποφάσισες; Ο πατέρας μου είναι εδώ, οι θείοι μου, τα ξαδέλφια μου… οπότε γιατί όχι. Προσπάθησα να πείσω και την μητέρα μου να έρθει, αλλά έμεινε στο Λονδίνο με την γιαγιά μου που είναι 93 χρόνων… δεν μπορούσε να την αφήσει μόνη της….

Έλληνας 100%, γλυκύτατος, συμπαθέστατος και πολύ ευγενής, από κοντά μοιάζει πολύ πιο μικρός απ’ ότι στις φωτογραφίες. Φυσικά και μιλάει Ελληνικά, αλλά όπως ακριβώς το περίμενα η κουβέντα μας έγινε … δίγλωσση. Μισά Ελληνικά, μισά Αγγλικά. Μιλήσαμε για πολλά και διάφορα και θα σας τα πω όλα. Η γιαγιά Άρτεμη και όλη η οικογένεια βρέθηκε στο Λονδίνο. Ο μπαμπάς Μάριος, η μαμά Ελένη και τα δύο αγόρια, ο Simon και ο αδελφός του Φώτης –που ασχολείται με τα οικονομικά.

Πόσο θα μείνεις; Τρεις βδομάδες περίπου, θα πάω και 4-5 μέρες στην Κύπρο να δω φίλους και γνωστούς. Όλοι τους μου έχουν λείψει….
Τον τελευταίο καιρό κάνοντας πολλά πράγματα συγχρόνως κουράστηκε πολύ και αυτές οι διακοπές του ήταν απαραίτητες. Για όσες ημέρες βρέθηκε στην Αθήνα, νοίκιασε ένα πολύ κομψό διαμέρισμα στο Κολωνάκι, αλλά βρέθηκε και στου Ζωγράφου όπου μένει ο πατέρας του-  όποτε έρχεται στην Ελλάδα.

Στο Λονδίνο που μένεις; Δεν μένω στο Λονδίνο πια, εδώ και 8 χρόνια έχω μετακομίσει στο Los Angeles. Μου προέκυψαν δουλειές στην Αμερική οπότε τα μάζεψα κι έφυγα.
Κι’ όταν λέμε δουλειές, εννοούμε, ότι έγραψε, σκηνοθετεί και παίζει σε μια καινούργια τηλεοπτική σειρά για το ABC με τίτλο Trust No One. Ο πιλότος (πρώτο επεισόδιο) ενθουσίασε τους ανθρώπους του ABC και σύντομα θα βγει στον αέρα.

Έκανε άλλη μια ταινία με τον Μάρκο Μπότσαρη και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα καινούργια επεισόδια της σειράς Criminal Minds. Και η είδηση βόμβα. Μέσα στους επόμενους μήνες θα συναντηθεί με τον Cristiano Ronaldo –ο οποίος επιθυμεί να είναι ο παραγωγός μιας ταινίας για τον Peter Francisco, έναν Πορτογάλο, εμβληματική μορφή στον πόλεμο για την απελευθέρωση της Αμερικής από τους Άγγλους. Ήταν ο άνθρωπος που τον έλεγαν “Virginia Giant”, ή “ Giant of the Revolution” ή “Virginia Hercules”. Η προοπτική αυτής ταινίας τον έχει ενθουσιάσει.

Ο Simon είναι παθιασμένος με την δουλειά του, αλλά έχει και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα. Με ρωτούσε συνέχεια για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας. Είναι άνθρωπος που του αρέσει να προσφέρει, γι’ αυτό και κάνει συνέχεια φιλανθρωπίες –έχει λάβει μέρος και στον Ελληνικό Μαραθώνιο-για τον οποίο θα ξανάρθει το 2017. Μου μίλησε για την γνωριμία του με τον George Michael, για το πόσο του αρέσει η Ελληνική κουζίνα και για το ότι θεωρεί τις Ελληνίδες τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου

“ Όταν κάποια στιγμή το αποφασίσω και παντρευτώ, νομίζω ότι θα πάρω Ελληνίδα”

Simon Kassianides, Σάϊμον Κασσιανίδης,

————————————-

Unforgettable

Όταν τελειώσει ο έρωτας, αρχίζει η τρέλα. Στις 21 Απριλίου θα αρχίσει να προβάλλεται το θρίλερ της Warner Bros. Unforgettable με την Kathrine Heigl, την Rosario Dawson, τον Geoff Stults και τον Simon.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ