Κριός- Ετήσιες Προβλέψεις 2017: Τι θα φέρει η χρονιά για τους ισχυρούς του ζωδιακού

Υπάρχει ένα πλανητικό δεδομένο το οποίο σε πριμοδοτεί ώστε να ξεκινήσεις την χρονιά σου με μια νότα αισιοδοξίας
 

Αναφέρομαι στον Δία στον Ζυγό, ο οποίος θα παραμείνει στον άξονά σου μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου. Με την αρωγή του, θα σου δοθούν οι ευκαιρίες κι ο χρόνος, για να διορθώσεις ορισμένα πράγματα που ενδεχομένως να μην σε ευχαριστούν, κυρίως σε επίπεδο συνεργασιών αλλά και πολύ στενών σχέσεων. Θα αισθανθείς μια νέα πνοή αέρα, η οποία θα σε βοηθήσει να χειριστείς τις υποθέσεις σου με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο. Επιπλέον, θα ανοιχτείς και θα κάνεις βήματα, ακολουθώντας καινούργια μονοπάτια.

Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα βρεθείς αντιμέτωπος/η με καταστάσεις που θα πρέπει, αφού πρώτα τις αποδομήσεις, να τις συστηματοποιήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα μπορείς. Όλα αυτά ασφαλώς, θα έχουν σαν αποτέλεσμα να οργανωθείς περισσότερο, κι οτιδήποτε κάνεις, φρόντισε να εμπεριέχει όχι μόνο πρωτοπορία κι ανοικτό πνεύμα, αλλά και πειθαρχία και σεβασμό σε ότι ήδη προϋπάρχει.

Πώς θα είναι τα ερωτικά του 2017;
Η διάθεση σου για συντροφικότητα είναι αναντίρρητη, και πιθανόν αυτή την χρονιά να βρεις το άτομο που θα είναι κατά την δική σου άποψη, ο/η ιδανικός/ή σύντροφος. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταλήξεις σε γάμο ή συμβίωση. Ωστόσο, καθώς στη ζωή μας τίποτε δεν είναι δεδομένο, να γνωρίζεις πως μια σχέση, πάντα θα χρειάζεται δουλειά κι αμοιβαίες υποχωρήσεις. Γι’ αυτό, θα πρέπει να ρίξεις τους τόνους και να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις γεμάτος/η αυθορμητισμό, παρόρμηση, ή θυμό. 

Με την πάροδο των εμπειριών, σοβαρεύεις κι ωριμάζεις και μαζί με εσένα αλλάζουν κι οι προτιμήσεις σου, οι στόχοι σου αλλά κι ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Πώς θα είναι τα οικονομικά του 2017;
Προχωράς και μέσα από τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζεις, εσύ κατορθώνεις να βρεις τον εαυτό σου και τις ιδιαίτερες δυνάμεις που χρειάζεται για να αναπτυχθείς και να επιτύχεις όλα όσα επιδιώκεις. Σωστά αντιλαμβάνεσαι ότι ο δρόμος που καλείσαι να διανύσεις δεν είναι μοναχικός και απαιτεί να συνεργαστείς με τρίτα πρόσωπα. Για να το επιτύχεις αυτό και να είσαι καλά, θα πρέπει να παραμερίσεις την έντονη ατομικότητα που σε χαρακτηρίζει και να δεις την ουσία του συνόλου. Αντιλαμβάνομαι ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο για μια προσωπικότητα με τα δικά σου μοναδικά χαρακτηριστικά, αλλά τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο, αυτές θα είναι οι ουράνιες απαιτήσεις. Επομένως, χρειάζεται να ρίξεις νερό στο κρασί σου, δίνοντας την ευκαιρία στον εαυτό σου να φέρει στην επιφάνεια διαφορετικές ικανότητες, τις οποίες πιθανότατα να μην είχες την ευκαιρία να δουλέψεις ποτέ πριν. Οι συνεργασίες με οποιοδήποτε κόστος και τίμημα, είναι το σημαντικότερο επιδιωκόμενο. Όχι μόνο δεν μπορείς να τις αγνοήσεις, αλλά αντίθετα θα σε συμβούλευα να τις επιδιώξεις και δεν θα βγεις χαμένος/η!

Ευτυχισμένο 2017 αγαπημένοι μου Κριοί,

Μπέλλα Κυδωνάκη - Αstrology.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ