Αθώα προσπαθεί να βγάλει τη Φρανσουάζ Αμοιρίδη, ο εραστής της: "Κάναμε σεξ ενώ ο πρέσβης κοιμόταν δίπλα", είπε στην ομολογία του

Αθώα προσπαθεί να βγάλει τη σύζυγου του πρέσβη Κυριάκου Αμοιρίδη ο εραστής της, Sérgio Gomes Moreira Filho, αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη πάνω του.

Όπως δηλώνει, η Φρανσουάζ δεν είχε καμία ανάμειξη στο φονικό. Υποστήριξε ότι ήθελε να την προστατεύσει από τον σύζυγό της που ήταν ήταν βίαιος και αλκοολικός. Η Φρανσουάζ όμως από την πλευρά της μιλά με τα καλύτερα λόγια για το θέμα και τον χαρακτήρα του, κάτι που πάει... κόντρα στην κατάθεση του δολοφόνου.

Ο αστυνομικός μίλησε για τη σχέση του με την μοιραία γυναίκα λέγοντας πως ήταν μαζί το τελευταίο εξάμηνο και ένιωθαν πολύ πάθος ο ένας για τον άλλο. Σύμφωνα με τον ίδιο, το ζεύγος Αμοιρίδη ζούσε μεγάλα διαστήματα χώριστά, καθώς ο πρέσβης ζούσε το μεγαλύτερο διάστημα στη Μπραζίλια και η γυναίκα του στο Ρίο.

Το Ρίο φαίνεταο πως ήταν η ερωτική φωλιά τους καθώς εκεί βρισκόντουσαν συνέχεια, ακόμη και τις ημέρες που ήταν ο πρέσβης εκεί. Ο ίδιος περιέγραψε στις Αρχές ότι έκανε σεξ με τη Φρανσουάζ ακόμα και όταν ο Κυριάκος Αμοιρίδης κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο.

Οπως αναφέρει, την περασμένη Δευτέρα πήγε στο σπίτι για να μιλήσει με τον πρέσβη και να του ζητήσει να μην κακοποιεί τη γυναίκα του. «Τίποτε δεν ήταν προμελετημένο, τον σκότωσα σε αυτοάμυνα και κάλεσα τον ξάδερφό μου ως μάρτυρα» είπε στους αστυνομικούς. Ο ίδιος ο ξάδερφος όμως που επίσης έχει συλληφθεί καίει το παράνομο ζευγάρι λέγοντας ότι μία ημέρα πριν είχαν συναντηθεί και οι τρεις και η Φρανσουάζ του έταξε 23.000 ευρώ αν βοηθούσε στη δολοφονία του πρέσβη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ